ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ video // DIY // lag sommerfugler av marsipan }

sommerfugler video lag sommerfugler av marsipan

Jeg håper du har hatt en fiiiiiiin palmesøndag sammen med familie og/eller venner i dag ♥ Tenk at det allerede er påske!

Husker du at jeg la om layout´n på bloggen? Det var hovedsakelig for å kunne legge ut videoer, jeg har jo egentlig null peiling på data og nettside osv – så wordpress er litt knotete å sette seg inn i for min del. Men men, alt går forhåpentlig til slutt! ♥ Så, nå har jeg da altså laget min aller første video – ik! Du finner den på bloggen HER. Hva synes du…? Planen er å lage flere fremover, så forhåpentlig lærer jeg mer etterhvert ♥ Jeg blir veldig veldig veldig glad for tilbakemeldinger – send meg gjerne mail ToneroseDesign@gmail.com ♥ Jeg er også på youtube, HER

Ønsker deg en fortsatt HERLIG kveld!

Stor klem ♥

// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger