ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Vugge i Marsipan

Vugge av marsipan - kakedekorering

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Her hos meg har det gått i litt dåpskakelaging i det siste – kjempegøy! ♥  Hjertelig tusen takk til dere som har booket meg til kakedekorering, det setter jeg SÅ stor pris på!! Dåpskaker er herlig å lage, man kan være kreativ og ha med søte små detaljer, midt i blinken for meg! hihi. Dagens bilde er av en lyseblå vugge jeg nylig laget av marsipan. Denne kaka var til vakre lille Sebastian ♥  Bildedryss av denne kaka kommer i morgen! Vugga har jeg laget av ekstra hvit marsipan, som jeg etterpå har kostet med lyseblå petal dust. De små stjernene har jeg preget ved å bruke små stjerneutstikkere. Selve vuggen har jeg “snekret sammen” med litt royal icing – pisket eggehvitte og melis.

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir FANTASTISK!! Her har allerede gutta på seg hjelmen, så det er vel på tide å snart komme seg ut døra!  (lille Daniel på halvannet, ikledd bleie, ullgenser, gummistøvler og sykkelhjelm.. hihi, klar for barnehagen ja! …og FLINK til å gjøre seg klar på egen hånd!!) Travel uke nå, ligger desverre etter med svaring på kommentarer her inne. Men det kommer etterhvert! ♥ TUSEN TUSEN takk for tips til kjøp av lyserosa spraylakk – det er nå bestilt fra kem.no!! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments
  • Maria fra Tickled Pink on October 3, 2012

    Gratulerer med ny nettside – så flott:)
    Du er så flink og kreativ – her blir det spennende å følge med fremover!
    Nydelig liten vugge – helt perfekt til babyshower eller dåp:)

    • Tonerose on October 4, 2012

      Hei Maria,

      Hjertelig takk! =) Så koselig at du liker den!!

      Så snill du er – tusen takk for så gode ord! ♥ Jeg håper dagen din blir STRÅLENDE!!

      Stor klem!

  • anette on September 27, 2012

    heihei:)) så helskjønn :)))))) 😀 flinke deg!!!!

    klemmer fra Anette

    • Tonerose on October 2, 2012

      Hei Anette,

      Hjertelig tusen takk søta!!

      Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0