lukas

#flashbackfriday

Jeg var på jakt etter et bilde i arkivet, og kom over dette av Lukas! Han har alltid elsket å være med å bake, det var da jeg gikk hjemme i mammapermisjon med han at interessen for kakedekorering kom. Herlig! ♥ La gjerne barna få være med på bakinga – husk bare å sette av litt ekstra tid ♥ Skal du ordne istand til selskap er det kjempefint å planlegge i god tid om man har mulighet til det, når jeg har mulighet gjør jeg alltid det – og smetter gjærbakst, kaker og andre søtsaker i fryseren! Alltid tusen ting som skal ordnes i forkant av selskapet, og dermed er det deilig å kunne krysse av ting på lista i forkant ♥

Ønsker deg en fortsatt nydelig kveld!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...