{ tusen takk }bergen kurs

{ mobilbilder – skjønneste Karoline med en av helgens kreasjoner }

Tusen hjertelig takk for mange HERLIGE dager i Bergen jenter! Spesielt stor takk til vakreste Karoline – tusen takk for fantastisk hjelp, og ikke minst har jeg kost meg SÅ sammen med deg!! ♥ #takknemlig Det kommer eget innlegg om kursene i Bergen etterhvert, må jo få vist frem alt det lekre som ble laget!! Enn sålenge deler jeg et bilde ifra instagram – jeg finnes på instagram som @ToneroseDesign ♥ Tusen tusen tusen takk til alle som deltok på kurs, dette har vært knallgøy – en ære å bli kjent med dere alle! ♥bilde 1-14

{ mobilbilder – @tonerosedesign – ifra lørdagens etasjekakekurs med Anne, Gisele, Ingunn, Vibeke og Karoline }

Sjekk de kakene!!! ♥


KL5A7351 copy

Dagene i Bergen har virkelig flydd avgårde, det er bare såvidt vi har hatt tid til å sove! Få timer med søvn over mange dager merkes etterhvert – kjenner det er en fare for at jeg kommer til å sovne over tastaturet i kveld ♥ Tusen tusen takk for mange dager fyllt av kakekurs & latter – svosj svosj! hihi. Dette har virkelig vært knallgøy! ♥

Tusen tusen takk til Karoline, Ingunn, Vibeke, Gisele, Anne, Norma, Christine, Elena, Larisa, Nina, Hilde, Ingrid, Marte, Lisbeth, Ibeline, Nikolaj, Synne, Tuva, Hanne, Kari, Maren, Emma-Regine, Kaia, Isabel, Elise, Stine Marie, Stine Lise og Oddny – hvilken ære ♥ Det har vært SÅ gøy!

KL5A7366 copy

 I dag skal jeg kooooose meg sammen med mine to skjønne små prinser etter mange dager avgårde, og den største såklart ♥ Fårikål putrer i slowcooker´n til etterpå – nam! Dagen går med til utrdydding og vasking, samt selvsagt mailsvaring og bokbestillinger som har tikket inn. Hjertelig takk! Beklager til alle som venter på svar på mail, den siste tiden har rett og slett flydd avgårde. I morgen blir det et par møter, samt forhåpentlig masse pc-tid ♥

Håper du har en VIDUNDERLIG dag i dag!!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...