17. Mai // Gratis print // Bordkort // Etiketter

Så gøy at så mange etterspør mer gratis print fra dessertbordet jeg nylig viste til 17.Mai inspirasjon – dermed kommer det i dag etikettene jeg designet! Disse egner seg også kjempefint som bordkort =)

Det ligger andre design av bordkort til 17.Mai på bloggen – men denne varianten “blinget” jeg litt mer, hihi! Jeg er som kjent litt svak for glitter, dermed ble det litt mer partystemning over denne kolleksjonen – gøy at den falt i smak!

Klikk på bildet over slik at det blir større og egner seg bedre for utskrift. Skriv ut på hvit kartong A4 størrelse, bruk gjerne glossy fotopapir slik jeg gjorde =) Du kan velge å skrive på tekst før du printer ut, eller skrive på for hånd etterpå. =)

Kos deg med forberedelser til 17. Mai!

Stor klem =)

Masse inspirasjon til 17.Mai samlet HER

Bildedryss av dette dessertbordet finner du HER

Mer gratis print samlet HER

Oppskrifter HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...