{ Adventskalender // Disney // Juletre }

Noen som har begynt å tenke på adventskalender?

Hva med å ha et lite juletre som kalender i år? Det hadde vi i fjor, og det gav så fin julestemning! Jeg koblet lysene til en timer; dermed hadde lysene akkurat slått seg på om morgenen når gutta kom tuslende opp til frokost =)

Her i huset er julekalender stor stas, dermed har vi hatt kalender hvert år så langt =) Jeg har selv veldig gode minner fra da jeg var liten og mamma laget julekalender til oss, så dette er en tradisjon jeg synes det er kjempegøy å kunne videreføre til våre barn. Mamma sydde en kalender til oss husker jeg, og den pleide å henge midt i trappa før jul. Jeg har to søstre, og mamma hadde sydd stoff-poser for hver dag – så hver 3.dag åpnet jeg julekalenderen også var det alltid 3x oppi hver pose. Det varierte hva som var oppi, kanskje var det en godteri-bit, hårstrikk, sprettball, eller feks sånne små badeolje-baller el =) Det var ikke så voldsomme greiene, men UTROLIG stas husker jeg!!

Da jeg var liten fantes det ikke lego-kalender osv, men nå finnes det mange kjempefine kjøpekalendere – dermed prøvde vi oss på det ett år istedenfor hjemmelaget. Gutta var veldig takknemlige og likte det godt, men når jeg spør de hva de ønsker seg mest om de kan velge – vil de aller helst ha hjemmelaget. Siden jeg synes det er så koselig å ordne med det pleier jeg dermed å lage kalender til de. Innholdet i kalenderen varierer, det kan være alt fra dusjsåpe til nye votter som de uansett hadde kommet til å få – men det kan også være små legofigurer, godteri el.

Vi har hatt litt forskjellige løsninger når det kommer til kalenderen, et år hang gavene nedover i trappa, et år hang alle gavene fra en grein i taket etc, men oftest har jeg brukt ei vakker gammel trekasse som jeg har fått av pappa – og bare lagt alle gavene oppi den. I fjor prøvde jeg meg på en ny vri; å pynte et lite juletre med alle de små gavene! =)

Mulig vi gjør dette igjen i år, enkelt og dekorativt – koselig julestemning! =)

I fjor designet jeg et par nye varianter av tall-lapper, blandt annet disse med Disney-motiv som du ser på bildene her. Personlig er jeg veldig glad i Disney til jul, så dette ble en favoritt hos meg av alle jeg har designet så langt! Meget mulig det blir disse igjen i år, gutta syntes også at de var mer spennende enn de som “bare” har tall =) Du finner gratis print av disse kalendertallene HER

Jeg håper du har en VIDUNDERLIG dag i dag!!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

// boka vår JukseSuperMamma er den PERFEKT julegava – du finner den HER! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...