{ Anbefales! Stilige heksefingre-vaniljekjeks til Halloween // Video & oppskrift }

MÅ jo bare kjøre reprise på disse – elsker de! =)

Halloween vaniljekjeks heksefingre oppskrift IMG_7423

I dag kommer min favoritt til Halloween – disse håper jeg å få laget i år igjen, de har blitt en tradisjon her hos oss! ♥ De er helt herlige, du kommer garantert til å imponere/skremme om du baker slike! Disse heksefingrene er “bare” vaniljekjeks som formes som en tynn pølse, klem deretter litt inn til smalere områder et par steder per pølse. Da får de fasongen til fingre. Deretter bruker jeg en teskje og lager små hakk der “leddene” er. I enden plasserer jeg en skoldet mandel i hver heksefinger – de er perfekte til dette! Ferdig “gamle” og småskumle negler! Lag fingrene tynnere enn du tror, de hever litt i ovnen! Jeg har også kostet mine heksefingrene med litt kakaopulver da de er ferdigstekt og avkjølte – creepy!!

Halloween vaniljekjeks heksefingre oppskrift

ANBEFALES! ♥

Jammen smaker de kjempegodt også! Oppskriften jeg bruker ligger ute på bloggen,  her. Om du evt ønsker å lese det opprinnelige innlegget mitt om disse heksefingrene (mer detaljert med mange bilder) finner du det her. Husk å lage fingrene tynnere enn du tror, og synes du de blir flate så tar du i mer mel i deigen! =) Stek gjerne noen få først for å teste, og deretter lag opp mange! =)

Halloween vaniljekjeks heksefingre oppskrift

Har du lyst til å se video av hvordan lage disse finner du det under, det er fra en av gangene jeg var så heldig å bli invitert til God morgen Norge på TV2. Har du lyst til å se flere videoer har jeg en kanal på youtube – du finner meg HER. Om du følger/abonnerer der får du mail når nye videoer publiseres =)

Jeg håper dagen din blir HIMMELSK!!

Stor klem ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...