Annerledes pikekyss – i hvitt og grønt

IMG_4764

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Her hos meg går det i ett om dagen – regner med det er likt hos deg! Jeg har vært så heldig å få kose meg med kurs både i går og kvelden før – HJERTELIG tusen takk for to herlige kvelder jenter! Dere er kjempeflinke (!) og jeg storkoste meg sammen med dere ♥ Det var en ære at dere hadde lyst til å komme på kurs, kjempegøy! Til helgen, på søndag, blir det to nye kurs – kaketrekking og modelering av blomster – jeg gleder meg! (for påmelding til kurs & lese mer om ulike kurs, klikk HER)

Dagens bilde er av pikekyss jeg og tvillingsøstra mi laget til konfirmasjonen til Alexander, en litt annerledes variant! Disse har vi laget på samme måte som makroner (men uten mandelmel, oppskrift som vanlige pikekyss) – dvs laget de mer flytende enn vanlige pikekyss. Vi plassert røren oppi engang-sprøytepose, og spørøytet små sirkler på bakepapirkledd plate. Konfirmanten ønsket mintgrønt, og dermed måtte jo såklart det gå igjen i fargene på kakebordet! hihi. Jeg malte med grønn konditorfarge på innsiden av sprøyteposen, og når jeg deretter sprøytet  pikekyssene på plate dukket mønsteret opp. Enkelt, men stilig! ♥

I dag står det kakepyntlaging på tapetet her hos meg, jeg håper du også får en strålende dag – i herlige solskinnet!

Stor klem,

 tonerose underskrift

1 Comment

Leave a Reply