Årets julekalender 2020 // Adventskiste // DIY

Da var det på sin plass å dele bilder av årets kalender!

Utrolig koselig at så mange likte adventstallene jeg delte på bloggen – og selvsagt kan jeg vise bilder av den ferdige kalenderen vår hvor jeg har brukt disse tallene. Hyggelig at så mange spør =) Om du har lyst til å bruke tallene selv ved en senere anledning finner du disse HER

Og ja, jeg kan lage disse som gavelapper også – koselig at de falt i smak! Gavelappene kommer om forhåpentlig ikke så lenge =)

Som tidligere nevnt ble det i år en adventskiste – jeg har brukt dette tidligere også, men da har jeg brukt en gammel trekiste jeg har fått av pappa for lenge siden, limer inn bilde av denne under =)

I år fikk jeg en større trekasse da jeg var en tur på Plantasjen med mamma for lenge siden, de hadde et par stående som de gav bort – og selvsagt tok jeg gjerne i mot =) Dermed har jeg malt denne i rødt og hvitt, og pyntet den med litt diverse tekst og snøkrystaller. Skikkelig “julete” =)

Vi har testet ut mange ulike varianter av hjemmelagede kalendere opp gjennom årene, men den varianten jeg har brukt flest ganger er den lille trekista. Veldig lettvint å bare samle alle de små pakkene i en kasse! =) Det eneste med den, er at den har vært litt liten til begge guttene. Dermed har vi nå en helt egen adventskiste – gleder meg til å finne frem denne år etter år. Gutta er fortsatt veldig begeistret for julekalender, så jeg regner med vi får fin glede av denne fremover =)

Inni kalendergavene er det mye forskjellig, det kan være en liten godteri, det kan være nye votter, en bok, liten leke osv osv. Variert! =)

Det er så utrolig koselig med juletradisjoner, kose oss masse sammen i førjulstiden. Her har også Nissi dukket opp igjen, til stor begeistring! =)

Jeg håper DU har en HERLIG førjulstid!! Det blir litt annerledes i år enn hvordan det er til vanlig, men jeg håper du har mulighet til å kose deg masse sammen med dine aller aller nærmeste!

Stor klem!

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply