Adventskalendertall // Alv // Gratis print // Julekalender

I dag våknet vi til at det var blitt hvitt ute – HERLIG! Får så julestemning med en gang snøen kommer =) Har det snødd hos deg enda? Nå er vi allerede kommet et godt stykke ut i november – og dermed tenkte jeg å dele disse kalendertallene på bloggen!

Har dere julekalender?

Gutta våre er veldig glade i hjemmelaget adventskalender, og siden de viser at de setter så pris på det – er det kjempekoselig å lage til de =) Jeg har tidligere delt litt ulike varianter av julekalenderen vår – og jeg har ofte designet nye tall, disse finner du samlet HER, i kategorien “gratis print”. I år hadde jeg lyst til å lage noe litt annerledes, og selv synes jeg det er skikkelig “julete” med rød-og-hvit-stripete, og gjerne en litt barnslig vri – dermed ble dette utgangspunktet – og her ser du resultatet =)

Håper de faller i smak!

I år har jeg fått en litt større trekasse som jeg maler og gjør om til en adventskiste til årets kalender, bilder kommer etterhvert =) Vi har hatt litt ulike varianter når det kommer til kalender, hengt gavene i trappa, på veggen, dekorert et lite tre med alle gavene etc, men den enkleste varianten har vært de årene jeg har brukt en gammel trekasse fra pappa, og bare plassert alle gavene oppi =) I år blir det nesten det samme, men i litt større variant!

Klikk på bildet over et par ganger, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på hvit kartong A4 størrelse, evt kan du gjerne bruke glossy fotopapir – det brukte jeg, da blir fargene ekstra klare og fine! =)

Har du lyst på litt andre varianter til kalendertall har jeg tidligere designet litt ulike varianter, legger ved noen under – du finner de rutete HER, de minimalistisk HER, candycane HER, Disney HER og gull HER =)

Håper noe faller i smak! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG førjulstid i denne merkelige hverdagen vi er i. Håper du kan senke skuldrene og kose deg sammen med dine aller nærmeste =)

Stor klem!

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

// boka vår JukseSuperMamma er den PERFEKT julegava – du finner den HER =)

No Comments

Leave a Reply