Årets Julekort 2012 {Scrappede, i lyseblått, hvitt og sølv}

IMG_1821

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da var det tid for å vise frem årets julekort her hos meg, forhåpentlig har alle julekortene våre kommet vel frem nå, og jeg kan trygt vise de her inne! Julekortene ble “scrappede”, i kjølige vinterlige farger – klikk deg videre for å se flere bilder inni etc, og lese mer …

IMG_1823

Om du har tittet innom bloggen min tidligere har du kanskje fått med deg at jeg egentlig planla knallrøde nisseluer på gutta på årets julekort, men slik gikk det altså ikke.. hihi. Dvs, jeg ble ferdige med å strikke knallrøde langluer, og det er disse gutta har på seg – men da jeg fant frem scrappe-tinga mine fant jeg så masse lyseblå kartong etter barnedåp, bursdag, barselgave-kort etc etc. Dermed ble det lyseblå kort isteden!  Skikkelig vinterlig! ♥

IMG_1824

Bildene jeg tok av gutta gjorde jeg om til svart-hvitt, slik at de passet best mulig sammen med det blå, sølv og hvite på kortene. Jeg har stanset ut ulike snøkrystaller i hvit kartong, og disse har jeg deretter dekorert med hvitt glitterlim for å få en skikkelig kjølig/glitrende effekt. LITT glad i glitter ja.. hihi!! Ikke så enkelt å se på bildene ser jeg, men det er altså i overkant mye glitter i år. Hihi! I fjor hadde jeg ingenting på julekortene, så da tenkte jeg det var lov å ha litt masse i år ♥  (om du har lyst til å se fjorårets julekort kan du se de HER) Helt ytterst ser du kanskje at det er sølv-glitter også.. hihi. På forsiden har jeg brukt en perle-tube i hvitt som jeg har laget hvite perler/snø med på den lyseblå kartongen.

IMG_1825

Den lyseblå kartongen har jeg preget mønster i, ved å bruke en embossingfolder med snøkrystallmønster. Synes det er en søt detalj! Inni kortet, på første siden plasserte jeg et bilde av minste sjarmøren, tenk at han allerede blir to år i januar!

IMG_1826

Teksten i julekortene lager jeg gjerne i photoshop, og da med litt ulike fonter. Har litt sansen for det! Det blir litt ulik tekst til de forskjellige motakerene, men i samme stilen. ♥

IMG_1828

Ikke i alle julekortene, men til de aller nærmeste plasserte jeg litt ekstra – en kjøleskapsmagnet med bilde av gutta på, og et hvitt juletreanheng laget av gutta (av hvit leire, presset ut med hjertepepperkakeform, og pyntet med et stempel om julens magi) Håper de syntes det var en koselig overaskelse når de åpnet julekortet! (personlige magneter kan du lage selv, det finnes magnetark du kan printe ut bilde, tekst el på. Klippes fks med vanlig saks)

IMG_1829

Jeg tok bilder av julekortet da VG hadde vært på besøk for å skrive en repotasje om julekort, og da jeg fikk vite det litt kort tid i forveien rakk jeg ikke å gjøre ferdig kjøleskapmagnetene helt. Men magnetene ble nesten slik som på bildet over, men jeg hadde teksten “Happiness is homemade” på bildet også ♥

IMG_1830

Juletreanheng inni liten cellofanpose, inni julekortet. Snøkrystallcharms kan kjøpes på hobbybutikk eller feks ebay.

IMG_1831

Gutta (med litt hjelp) stemplet også mønster ned i leiren, jeg synes dette stempelet er så herlig til jul “Julens magi – gleder store og små”

IMG_1836

Rundt hvert bilde laget jeg forresten en smal liten ramme av glitterlim – ganske svakt, men gir en herlig kjølig glitrende effekt!

IMG_1837

Baksiden av julekortet ble såklart også dekorert! hihi. Storebror Lukas ♥

IMG_1839

Disse små snøkrystallene har jeg punchet ut med en liten puncher, kan kjøpes på de fleste hobbybutikker. Jeg liker å “brette” de litt oppover, dermed blir det litt 3d effekt. Presset ut av hvit kartong, og dekorert med litt hvitt glitterlim. Festes med litt dobbeltsidig teip.

IMG_1858

Det var det hele! ♥

IMG_1846

Håper du likte årets julekort, spør om du lurer på noe! ♥  Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du nyter de siste førjulsdagene!

Stor juleklem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Linn Marie Hansen on December 21, 2012

  Fy søren så fint… hadde vært super glad for om noe sånt dukket opp i posten..heldige familien din. God helg! Hilsen Linn, Sarpsborg

  • Tonerose on January 2, 2013

   Hei Linn,

   hihi, så søt du er! HJERTELIG tusen takk for det!! =)

   Ønsker deg en vidunderlig uke!

   Stor klem!

 • Lene Hansen on December 21, 2012

  Nydelige julekort, og flotte bilder av de skjønne guttene dine 🙂 Ønsker deg og dine en nydelig jul <3 Stor klem

  • Tonerose on January 2, 2013

   Hei Lene,

   Hjertelig tusen takk søta!

   Takk i like måte, håper dere har hatt vidunderlige dager! ♥

   Stor klem!

Leave a Reply