{ Årets julekort 2017 }

Årets julekort ifra oss! =)

Jeg har fått så mange herlige tilbakemeldinger fra dere om at dere liker å se julekortene våre hvert år, dermed deler jeg julekortene våre i år igjen. Håper det kan være til inspirasjon! ♥

Tidligere år pleide jeg å scrappe julekort, men dette tar enormt med tid, så de siste fire årene har jeg bestilt ferdige julekort isteden. SÅ utrolig mye enklere!! Men samtidig veldig koselig =)  Jeg har helt falt for disse 6-siders kortene fra Japan Photo, og har jammen bestilt akkurat samme variant hvert eneste år. Men med ulikt design da! =)

I år tok jeg med meg småtassene på stranda en tur, så knipset vi bilder på brygga der. Jeg synes det er veldig deilig og enkelt å knipse bilder av de utendørs, og aller helst et sted hvor de kan leike og kose seg – og jeg kan da bare knipse bilder av de mens de leiker. Da de var mindre pleide jeg å rigge til masse innendørs da vi skulle ta julekortbilder, men det var et pes – og vi var jo helt utslitte alle sammen etterpå – haha!! =)

På bildet over ser du innsiden på julekortet, så brettes begge ytterdelene inn mot midten, så på bildet lengre oppe er bildet med teksten “Julen 2017” forsiden, mens baksiden på kortet er bildet med teksten “…og et fantastisk nytt år!” =)

Gledelig jul! ♥

Over ser du fjorårets julekort – da knipset jeg bilder samtidig som jeg knipset bilder til “julekortfotograferinga” i juletraileren vår – men valgte ut noen litt mildere bilder enn de som vises i filmen – haha!!! Innlegget om fjorårets julekort finner du HER, videoen finner du under:

 

 

Har du lyst til å se tidligere års julekort finner du de samlet HER, eventuell massevis av juleinspirasjon HER =)

Gledelig jul!!

Stor klem ♥

 

// masse juleinspirasjon finner du samlet HER

// kjøp boka vår JukseSuperMamma HER ! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...