{ Back to reality }

Da var hverdagen her igjen!

Jeg håper du har hatt en VIDUNDERLIG juleferie ♥

Regner med de fleste er tilbake i jobb/skole/bhg osv nå – her hos oss startet iallefall skolen opp igjen i dag, i går var det planleggingsdag =)

Jeg håper din første hverdag i det nye året har vært HERLIG!

Vi har hatt en kjempefin juleferie, den har vært stappfull av masse tid sammen med familie – og jammen er vi så heldige at tvillingsøsteren min og niesa mi fortsatt er på besøk.

Superkos!!

Disse dagene i romjula har forsvunnet så utrolig raskt, dermed har det blitt litt sporadiske innlegg her på bloggen – men i dag tenkte jeg å få delt litt bilder som jeg ikke har vist tidligere, blant annet fra morgenen på julaften osv =) Som nevnt tidligere var vi så heldige å skulle feire julaften i eget hjem dette året, og få koselig familiebesøk/overnattingsgjester til julemiddagen.

Kjempekos!!

Personlig er jeg alltid veldig glad i å kunne forberede i forkant, alltid alltid alltid! Da kan jeg kose meg med forberedelser istedenfor å stresse, rekke å tenke på alt – og ikke minst kan jeg senke skuldrene når gjestene ankommer, og gjerne litt i forkant også =)

Julebordet dekket jeg dagen før, og blomsterdekorasjonen dagen før det igjen =) Har du lyst til å lese litt om julebordet finner du et innlegg om dette HER ♥

Kvelden før julaften ordnet jeg så og si alt klart – dermed var det SÅ deilig å våkne opp på morgenen på julaften og bare kose meg sammen med familien!!

#superdeilig

Da vi stod opp tente Daniel alle lysene i adventstaken – og han sang også, herlig start på dagen ♥

Etter at gutta hadde lagt seg på kvelden lille julaften fant vi frem alle julegavene som vi la under juletreet, fylte julestrømpene, hang opp strømpe som Nissi hadde kommet med osv osv.

Utrolig kos å våkne til lyden av småtassene som oppdaget alt dette da de kom opp trappa julaften morgen – FOR en begeistring!

Helt herlig! ♥

Julaften blir virkelig noe helt annet når man har barn!

Jammen kom Nissi med en helt egen julestrømpe, oppi denne var det gave til både gutta og Daniela (kusina til gutta som kom senere på dagen), sjokolade og brev. Suprise!

Denne gangen ble gavene til julestrømpa for store til strømpene, må prøve å huske å tenke på størrelse neste gang =) Vi synes det er koselig å gi gutta gave fra oss på morgenen i strømpa, dermed kan de kose seg med dette (feks bygging av lego som det var i år) hele morgenen/formiddagen mens vi ordner istand til middagen og evt annet.

DIY på hvordan jeg laget julestrømpene våre finner du HER

Har du lyst til å lese om julepyntingen av huset finner du det HER

Kvelden i forkant fant jeg frem ulike glasskrukker og fat, disse kunne jeg da fylle med popcorn, twist, julekaker osv på julaften – og alle kunne forsyne seg av dette gjennom dagen.

Lettvint og godt!

Til og med tavla til gutta pynta jeg litt til jul, hihi =)

Jammen ble det tid til å se litt på Tre nøtter til Askepott sammen med barna på julaften også, SÅ kos!!

Flere enn oss som har dette som en juletradisjon??


Når Tre nøtter til Askepott ruller over skjermen, DA er det jul! =)

På formiddagen fikk vi besøk av familie til nissegrøt, småtassene dekket bord =)


Lukas laget bordkort, så på sin egen plass har han skrevet “meg” på kortet, haha!

For å gjøre det enkelt for meg selv dekket jeg og gutta på bordet som står i stua/leikestua istedenfor spisestua til nissegrøten, dermed kunne alt gjøres klart i forkant og begge bordene stå klare til besøk. Besøkene overlappet litt, og dermed var det veldig deilig å kun rydde av bordet som var brukt til lunch/nissegrøt, og ikke trenge å tenke på å dekke middagsbordet siden det alt var klart =)

Dermed kunne vi heller kose oss med nissebesøk osv etter lunch, STOR stas!! (beklager dårlige mobilbilder)


Ellers i jula har vi kost oss med pepperkakeverksted osv, KOS! ♥

Jeg synes det er vemodig å skulle ta ned julepynten allerede, i år synes jeg jula har forsvunnet så raskt. Men det har vært så UTROLIG deilig å kunne senke skuldrene og faktisk ta seg TID til å kose meg med julepynting etc – tidligere år har jeg jobbet så masse at alt har gått på autopilot, og da har det bare vært utrolig deilig å pakke bort jula. Nå tar jeg det som et veldig godt tegn at jeg faktisk har hatt overskudd til å nyte det hele!! =)

…og det håper jeg du har også! ♥ Husk å senke tempoet, sett av tid til det DU har lys til innimellom – ikke stress med alt du føler du burde gjort til enhver tid =)

#takknemlig

Jeg gleder meg til å se hva 2018 vil bringe!

Ønsker deg en VIDUNDERLIG uke videre! =)

Stor klem

 

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// Fikk du ikke boka vår i julegave? Kjøp boka JukseSuperMamma!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...