{ Ballongmoro // Ballongdekor }

Litt mer ballongmoro! =)

Da vi var på karneval på skolen til gutta hadde vi med oss litt dekor, jentene som arrangerte det hele ordnet masse fin pynt – men sa ifra på forhånd at det var koselig om vi ville være med å pynte litt. Dermed laget vi litt dekor av ballonger =)

Jeg laget et par ballongsøyler av ballonger i mange farger, på toppen av hver søyle plasserte jeg en stor smiley-ballong. Gøy med ballonger til bursdager, karneval osv – de gjør så mye ut av seg =) Ballongene er fylt med luft, jeg har festet disse til et plastrør som igjen er festet til en liten “base” i bunnen. Dermed står ballongsøylen på egenhånd og er enkel å flytte rundt.

Jeg laget også en blå ninja, denne laget jeg av en stor blå ballong som jeg klistret ninja-øyne på (printet ut på klistreark, klippet rundt og festet til ballongen – gratis print på ninja-øyne HER, jeg laget øynene store – dvs brukte ett sett med øyne som dekte et helt A4 ark siden denne ballongen var så stor) Deretter laget jeg kroppen av 8stk vanlig str blå ballonger, disse knøt jeg sammen 4 og 4, og deretter monterte disse to “blomstene” over hverandre med litt gavebånd. Armene laget jeg av 2stk blå lange ballonger, disse knøt jeg til “hender/votter” på endene av hver arm, og festet til kroppen. Beina laget jeg også av 2stk lange blå ballonger, disse tvinnet jeg sammen slik at ninjaen kunne stå selv/beina ble kraftigere. De tvinnede ballongene brettet jeg på midten og knøt fast til kroppen. For å få ninjaen til å stå stødig på egenhånd plasserte jeg hvert bein i et par skisko som gutta har vokst ifra – dermed stod han stødig på egenhånd. I henda fikk ninjaen et sverd knyttet av ballonger, samt en ballonghund =)

Lukas har fått sansen for å knyte ballonger i det siste, og laget mange hunder av ballonger på karnevalet – gøy! =)

Vi koste oss MASSE på karneval, dette kan du lese mer om HER om du ha lyst. Mer ballong-inspirasjon finner du etterhvert samlet i kategorien “ballonger” HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...