ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Bananblad cupcakewrapper // Gratis print }

Da var det tid for enda litt mer gratis print fra bananblad- dessertbordet; cupcakewrappere! =)

Hyggelig at så mange etterspør dette! ♥

Har du lyst til å se flere bilder/lese mer om dette dessertbordet finner du eget blogginnlegg HER

Klikk på bildet over slik at det blir større. Deretter skriver du ut de 4 cupcakewrapperne på kartong i a4-størrelse. Bruk gjerne litt tykk hvit kartong fra hobbybutikken, eller gjør slik som jeg gjorde her – og print ut på glossy fotopapir. =) Husk å steke cupcakes i vanlig cupcakeform, avkjøl de – og like før servering smetter du de oppi disse wrapperne. Blir cupcakene stående lenge ferdig pyntet kan smør fra muffinsene gi flekker på wrapperne, så vent gjerne med å pynte de til ikke så veldig lenge før servering. =) Har du ikke laget wrappere tidligere, så skal du vite at det er veldig enkelt!  Alt du trenger å gjøre er å klippe rundt hver wrapper, for deretter å teipe kortsidene sammen – jeg bruker gjerne dobbeltsidig teip, men du kan selvsagt bruke helt vanlig teip også. Juster evt hvor mye du overlappern endene etter hvor fulle/store muffinsene dine er =)

Have fun, and enjoy! =)

Du finner masse gratis print samlet HER, er du på jakt etter oppskrift på muffins finner du alle oppskrifter samlet her – masse inspirasjon til dessertbord samlet HER.

Har du lyst til å være med på kakekurs og lære å trekke kake med marsipan, lage vakre utsmykkede fantasiblomster av marsipan osv finner du masse informasjon om kurs HER – ellers er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail ToneroseDesign@gmail.com =)

Jeg gleder meg til høstens kurs!!

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0