{ Bananblad // Gratis print // Etiketter }

Da var det tid for siste runde med gratis print fra dette dessertbordet; nemlig etikettene!

Jeg synes det er superkjekt med etiketter/merkelapper – til både dessertbord, ulike typer buffèer, og ikke minst som bordkort osv osv.

Mange muligheter!

Spesielt fint er det ved allergier; da vet alle hva alt av mat er =)

Deler i dag etikettene jeg designet til dette dessertbordet! =) Jeg synes det er stilig med samme design i trykksaker som går igjen flere steder i selskapet – en enkel måte å gi et helhetlig og gjennomført uttrykk til selskapet =)

Du finner bildedryss av dette dessertbordet HER; og alt av gratis print finner du samlet HER

Gratis print til personlig bruk =)

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Høyreklikk på bildet og skriv ut, skriv gjerne ut på hvit kartong; eller glossy fotopapir slik som jeg har gjort her. Denne gangen skrev jeg på tekst for hånd,men du kan selvsagt gjerne skrive på tekst før du printer ut =)

Klipp rundt alle etikettene, brett på midten – og merkelappene er klare!

Egner seg også kjempefint som bordkort =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Mange dessertbord finner du samlet HER, masse gratis print HER, og oppskrifter HER. Bli gjerne med på kakekurs, du trenger ingen erfaring fra tidligere – og du lærer å pynte nydelige kaker! =) Mer info HER.

Stor klem! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...