{ Barnekurs // intro til kakedekorering // bergen }

barnekurs

Til helgen kommer jeg for første gang til Bergen, jeg gleder meg! Det har vært ønske om et barnekurs disse dagene også, dermed har vi satt opp dette! Kursene i Bergen samarbeider jeg med vakre Karoline Leversen om, dette kurset blir mandag 29 september 15:00 – 16:30 – adresse for dagen Kjenndalstoppen 38, 5225 Nesttun. Vi dekorerer minikaker eller cupakes med selvlaget pynt av marsipan – velkommen til et innholdsrikt og morsomt kurs! Du trenger ikke ha med noe selv til dette kurset, kursavgift 350,-. For påmelding send mail til ToneroseDesign@gmail.com

Oversikt over alle kursene som kjøres i Bergen til helgen finner du HER

Jeg gleder meg, kjempestas om DU har lyst til å være med! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...