{ God morgen Norge // Halloween // behind the scenes }

KL5A8889 kopier

Phui, dagene forsvinner heeeelt for tiden – tipper de gjør det hos deg også! I dag kom jeg på at det selvsagt er på høy tid med noen ord + bilder ifra GMN-sendinga fra Halloween, så her kommer det! Det er besteste Lise som har knipset alle bildene i dagens innlegg – hjertelig takk søta! ♥ Kjempestas at du ble med også denne gangen – det setter jeg stor pris på ♥

KL5A8877 kopier

Jeg var altså så heldig å bli invitert tilbake til tv2 // God Morgen Norge på selveste Halloween – knallgøy! Hjertelig tusen takk, en ære å få lov til å komme tilbake ♥  Også denne gangen hadde Wenche fri, dermed var jeg med i flere drypp gjennom sendingen. Denne sendingen var også litt spesiell da hele redaksjonen var på tur til USA i forbindelse med 20årsjubileumet, dermed var det vakre Solveig Barstad og Cathrine Fossum som var gjesteprogramledere – to herlige damer!

bilde 1-23 copy

Tidligere har jeg og besteste Lise kjørt innover midt på natta, hvilket har resultert i minimalt med søvn og feks jeg prestert å tusle inn i studio i mine lyserosa tøfler osv.. ehm. Ooooops! ♥ Denne gangen foreslo Lise å sove over i nærheten av studio – GENIALT!

bilde 1-24

Dermed booket vi inn på Clarion Collection Hotel Christiania Teater – DET var noe annet det! Deilig ♥

bilde 4-12 copy

Kaka og alt annet leverte vi torsdag kveld i studio, veldig veldig veldig behagelig å være “ferdig” med alt i forkant, og en smule surrealistisk å ha tid til å  sitte og lakke neglene på hotellrommet på natta. Deilig avslappende! (hadde døgna dagen i forveien isteden, selvsagt. ik!)

bilde 2-25 copy

Jeg hadde egentlig planer om en hel del mer detaljer på hovedkaka, men etterhvert måtte jeg bare innse at tiden ikke strakk til. Jeg hadde jo litt annet/jobb å ta meg til også, hihi! Men jeg ble fornøyd, og ingen andre (nesten iallefall, hihi! ei god venninne, og verdens beste tvillingsøster var med på idemyldringen) visste om planene mine, så da gjelder det bare å ha tro på seg selv og tenke at det er bra nok ♥

bilde 1-25 copy

Jeg er jo heller mer glad i rosa, glitter og gull – enn å pynte en kake “ekkel/skummel” – men jeg gjorde iallefall et forsøk som forhåpentlig passet både voksne og barn. Artig å kunne “ta av litt” på kaka om jeg har tid, og heller holde alle andre elementer på dessertbordet på et nivå ALLE kan få til om man vil ♥

bilde 2-23 copy

Vakre makeupartisten min ♥

KL5A8887 kopier

Forberedelser i kjøkkenet til Wenche mellom sendingene, her kom jeg på at jeg hadde glemt å male på RIP eller annet på marsipan-gravstøtte på en cupcake. Skjønneste tvillingsøstra mi hadde sydd et HERLIG forkle til meg, jeg MÅ få tatt et bedre bilde av det snart for å vise frem – snille flinke Elisabeth!! Desverre gikk det helt i ett under sendingen at jeg ikke rakk å tenke på å ta bilde av det, men skal få vist det frem snart ♥ Du finner flotte mønster og DIY på bloggen hennes, den finner du HER

giftige epler

Forkle var svart, med svarte blonder og vakker vintage fasong. (perfekt til Halloween!!) Hun hadde også laget vakre stoffblomster av dyprødt silkestoff, svarte blonder og bling – love it! I samme stil laget hun en ring til meg, du ser den såvidt på bilet over ♥ HJERTELIG tusen takk Elisbeth, du er verdens beste!

KL5A8888 kopier

Samlet i kjøkknet i reklamepausa ♥ Alle som jobber i GMN er utrolig hyggelige og flinke – tror det må være et krav for å bli ansatt, hihi! Uansett, utrolig behagelig med så fine folk som får en til å føle seg så velkommen ♥

KL5A8893 kopier

Selv om det tilsammen var et kvarters tid med søtsaker føles det som om tiden flyyyyr forbi, rekker ikke å vise så masse, men det er uansett knallgøy – og forhåpentlig til inspirasjon for mange ♥

KL5A8900 kopier

Marsipanpynt til Halloween ♥

bilde 3 copy

Skjønne Lise passet på å ordne istand på benken mellom innslagene mens jeg fant fram det jeg trengte til det jeg skulle vise, og skjønne makeupartisten min passet på å freshe på sminken. Surrealistisk å få oppleve slikt ♥

#takknemlig

KL5A8902 kopier

Her finner jeg frem “giftige epler” (karameliserte epler) til innslaget om trykksaker, på bordet står det også litt “blod”, “gift”, “heksebrygg” osv. (eller rød saft og cola for oss vanlige folk, hihi) Trykksaker kan utgjøre en stor forskjell på et dessertbord, stilig og gjennomført ♥ Alt jeg designet av trykksaker til denne Halloween-settingen finner du til gratis nedlasting her på bloggen. Inni den sorte ramma er det en invitasjon osv ♥ Du finner alt av gratis nedlasting på bloggen i denne kategorien

bilde-95 copy

Jeg og Lise rigget klart alt på bordet til Finn, så trillet crewet det inn på slutten av sendingen. Jeg rakk desverre ikke å få plassert utover spindelvev+små edderkopper slik planen var, men men. Det får bli til en annen gang! ♥

KL5A8908 kopier

Skal prøve å få laget et eget innlegg av dessertbordet, det gikk litt raskt da vi gjennomgikk det under sending – så kanskje det kan være til inspirasjon for neste Halloween ♥ Ja, også jobber jeg med saken om å få lagt ut en link/video av sendingen til de som evt har lyst til å se det men ikke fikk med seg sendingen ♥ Evt finner du det selvsagt på TV2 Sumo, 31 oktober del 2

bilde 4-11 copy

TUSEN takk til besteste Lise (FestFabrikken.no) som var med på jentetur til Oslo!! Hjertelig takk for fantastisk hjelp, bilder, og ikke minst utrolig koselig selskap!!

KL5A8907 kopier

…og HJERTELIG tusen takk til crewet i GMN for en fantastisk fiiiiin dag, hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å komme tilbake ♥

Fortsatt herlig dag til DEG!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...