{ God morgen Norge TV2 // glitrende dessertbord // behind the scenes }

behind the scenes GMN Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Bedre sent enn aldri…? ik! ♥ Det har gått litt i ett her i det siste med bok og alt – men her kommer omsider et  bildedryss ifra GodMorgenNorge-sendinga! Det var en ære å bli invitert tilbake, og jeg er så utrolig takknemlig. Hjertelig tusen takk! ♥

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Det var utrolig stas å få lov til å komme tilbake, og FOR en sending det var! SÅ gøy å få treffe alle de fantastiske gjestene ♥ Limer inn video fra innslaget nederst i innlegget, så om du scroller helt ned finner du det =)

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Alle som jobber i studio er så utrolig hyggelige, man blir veldig godt tatt imot. Her er jeg i sminken sammen med skjønneste makeupartisten min denne morgenen – hjertelig takk for en flott start på dagen! ♥ Bittebittebittelitt uvirkelig å få ordna hår og sminke – deilig! hihi.

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

I studio er det dempet belysning og alle er rolige og avslappede, man skjønner ikke helt at det er tv-sending. Veldig behagelig! Det er ett stort rom, og de øker lysene der hvor opptaket foregår – ellers er det rolig og dempet.

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Besteste Lise var med meg denne gangen også – hjertelig tusen takk søta!! Ville ikke vært det samme uten deg! ♥ Det er hun som har knipset de fleste mobilbildene.

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Supersøte lyserosa forkle mitt er det skjønneste tvillingsøsteren min som har laget til meg – elsker det! Du finner vakre bloggen hennes HER ♥

GMN Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

På plass i kjøkkenet til Wenche sammen med herlige Reidar – kjempegøy! ♥

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Titter innom instagram i pausen, utrolig takknemlig for alle gode ord! ♥ Hjertelig tusen takk snille snille deg!

Skjermbilde 2014-01-08 kl. 00.44.22 1

Sammen med flotte Signe viste jeg frem hvordan jeg lager glitrende glass – SÅ gøy at dette ble så populært etterpå! Utrolig stas at det er flere enn meg som er litt i overkant glad i detaljer – OG glitter! hihi. Jeg har skrevet eget innlegg om dette – det finner du HER.

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Jeg har brukt decopagelakk som lim, og deretter drysset glitter over. Lar du glasset stå i vann en stund etter selskapet er over, kan du skrape av glitteret – og deretter bruke glasset på vanlig måte igjen senere.

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

 Sendingen var i romjulen, og årets siste sending. Dermed laget jeg et dessertbord rettet mot nyttår – gull og glitter! Jeg forsøkte å bruke opp mest mulig av julekakene man allerede har i hus, slik at det ville være et forholdsvis enkelt dessertbord å kunne lage istand selv.

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy KL5A6942 copyGMN

 Kaken jeg laget tok litt tid – men denne kan enkelt byttes ut med en ekte champagnekjøler og champagneflaske – om man vil lage tilsvarende dessertbord. (Her har jeg modelert alle gjestene av marsipan)

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Martiniglass pyntet med gullglitter langs kanten, og klassiske sandnøtter pyntet med litt sjokolade og små gullsukkerperler fra DrOetker.

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Jeg laget en kransekake som et overflødighetshorn, og fylte dette med julekaker. En perfekt måte å bruke opp alle julekakene man har igjen, supert med litt av hvert! HJERTELIG tusen takk til mamma og svigermor for alle julekakene, dere er BEST!

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

 På kjøkkenet fikk jeg og Signe besøk av de utrolig flinke brødrene Didrik Solli Tangen og Emil Solli Tangen – kjempegøy! Det var virkelig en ære å få lov til å høre de synge i studio ♥

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Blandt gjestene var også herlige Else Kåss Furuseth og Eli Kari Gjengedal, stas!

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Her er et bilde Lise knipset av meg da hun fortalte om alle bok-bestillingene som tikket inn  samme morgen som boka ble lagt ut for forhåndsbestilling – synes det at jeg er bittebittebittelitt glad? ♥ TAKK!

 Glitrende dessertbord til nyttårsaften diy

Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å komme tilbake ♥ Og hjertelig tusen takk til DEG som har gjort dette mulig, jeg er utrolig takknemlig for at jeg får lov til å oppleve slikt! ♥

Limer inn video om du har lyst til å se, flere innslag ligger på youtubekanalen min ♥

De supersøte gullteskjeeene jeg brukte har jeg kjøpt på ebay til de som har etterpurt dette ♥ Har du lyst til å lese/se innslag ifra forrige gang jeg var så heldig å bli invitert til GMN finner du dette HER.

Ønsker deg en MAGISK dag i dag!

Stor klem ♥

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...