{ ToneroseDesign på God morgen Norge // Nyttår 2016 // Videoklipp }

ToneroseDesign GMN nyttår 2016

Flere har etterspurt behind the scenes og videsnutt fra da vi var på God morgen Norge på TV2 i romjula – her har det gått så i ett at jeg har rett og slett ikke rukket å komme så langt enda. Men, NÅ kommer klippet og noen bilder! Tusen takk for påminnelsene ♥

FullSizeRender copy

Denne gangen var jeg så heldig å ha med meg småtassene på sendingen, det var utrolig koselig! Og ikke minst syntes gutta det var STOR stas! Selv syntes jeg det var veldig koselig å ha med hele familien – ikke minst verdens beste mann behind the scenes ♥

IMG_2862 copy

Jeg er veldig heldig og har en fantstisk svigermor – tror du ikke hun booket oss inn på hotell rett ved studio da hun hørte at gutta skulle være med? Helt fantastisk! Det er ikke ofte vi har vært avgårde på hotell hele familien, det er vel kanskje bare da vi var i Danmark i sommer?

IMG_2868 copy

Det var utrolig stas, gutta leika gjemsel og alt som var på hotellet, skal SI vi koste oss! Tidligere på kvelden hadde vi levert hele dessertbordet i studio hos GMN, jeg fikk til og med tid til å rigge det klart til morgenen etter – dermed var jeg også HELT avslappet. Fantstisk deilig! (det hadde jo gått LITT i ett med forberedelser for meg tidligere på dagen, vi dro innover første juledag…!)

FullSizeRender-2 copy

Jeg er jo så heldig å ha fått lov til å være med på GMN noen ganger tidligere nå, men jeg har aldri hatt med småtassene. Selv gledet jeg meg veldig til dette, men var også litt spent på hvordan dette faktisk ville komme til å gå, haha!

IMG_2890 copy

Men det gikk jo SÅ fint! Fra tidligere vet jeg jo at alle som jobber i GMN-crewet er bare helt fantstisk hyggelige og blide – men at de var så flinke med barn også? Utrolig deilig! Tror du ikke småtassene fikk lov til å zoome og greier med et av de gedigne kameraene de har? Det syntes de var UTROLIG kult, hihi. 

IMG_2900 copy

På green room har de også litt leiker, og det var selvsagt populært mens de ventet på at mamma skulle bli ferdig med siste innslaget ♥ Gutta hadde forresten på seg kjempefine klær fra tante – hun har begynt som POMPdeLUX forandler. Hjertelig takk Vivian ♥ Du finner henne HER, følg henne gjerne.

IMG_2907 copy

Etter endt innspilling var det nedrigg – og såklart testing av godsaken småtassene hadde laget!!

IMG_2914 copy

Hjertelig tusen takk for denne gang – vi storkoste oss!

Du finner bildedryss av dessertbordet HER, gratis nedlasting av trykksakene HER. Under kan du se videoklippet =)

Har du lyst til å se andre videoer finner du disse på bloggen HER, eller på min youtube-kanal. Abonnerer du på kanalen får du mail når nye videoer legges ut ♥

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem ♥

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...