Bildedryss Kakebord / Sweet Table { God Morgen Norge }


KL5A4318 copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg knipset noen bilder av kakebordet før vi dro innover til TV2, tenkte det kunne være gøy å dele litt bilder & fortelle mer om hvordan jeg laget det i tilfelle DU har lyst til å lage noe tilsvarende!

KL5A4300 copy

Fargevalget mitt til kakebordet var lys/gammelrosa, og hvitt/sølv, i kombinasjon med perler/bling/blonder. På veggen bak bordet hang jeg opp to vakre rammer, disse er ifra IKEA.

KL5A4247 copy

Jeg har brukt små glass til sjokoaldepudding (dessertene var ikke ferdige her, knipset bilder før jeg fylte glassene) – jeg fylte disse halvfulle med sjokoladepudding og vaniljesaus. Nam! Glassene er babymiddagsglass ifra matbutikken ♥ Jeg har dekorert de med små kakeservietter/blondeservietter som jeg har delt i to, og deretter knyti et vakkert rosa silkebånd rundt (ifra Søstrene Grene)

 KL5A4246 copy

I photoshop designet jeg søte popcornbokser, i lys/gammelrosa med hvite blonder. Om det er noen som har lyst på designet er det bare å si ifra – så kan jeg legge de ut på bloggen! Mal til popcornbokser finner du forøvrig her, og her. Søte popcornbokser kan du klippe til av vakker scrappekartong (hobbybutikker) – eller du kan kjøpe ferdige også, dette har de feks hos FestFabrikken.no

KL5A4250 copy

Skjønne glassflasker pyntet med vakkert blondebånd (kjøpt på ebay) , og herlige chevron sølv papirsugerør ifra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Flaskene er grillsaus-flasker ifra matbutikken! Fylt med lyserosa saft, såklart! hihi.

KL5A4252 copy

I photoshop designet jeg også søte etiketter i samme stil ♥

KL5A4295 copy

Vakre glasskrukker fylt med deilige søtsaker! Chocolate chip cookies i ministørrelse, kanelknuter og lyserosa sukkertøy.

KL5A4263 copy

Skjønne glasskuplene/glassfatene med lokk er ifra FestFabrikken, merket er Nomi. (Glasskrukka har jeg kjøpt på Candle Art)

KL5A4254 copy

NYDELIG glasskrukke ifra FestFabrikken/Lisbeth Dahl. Elsker disse! ♥ Fylt med søte pikekyss ifra matbutikken. Enklere kan det ikke bli!

KL5A4257 copy

Jeg har plassert søte cupcakes på sølv-kandelabre, perfekt å bruke det man allerede har i hus – og vakre kandelabre gjør cupcakene til et blikkfang med en gang! Spiselige blomster, laget av marsipan som pynt på cupcakes. Jeg har også “pimpa” kandelabrene med vakre perler!

KL5A4260 copy

Nusselige små mini-cupcakes er perfekte søte små munnfuller. Elsker å lage små desserter etc på slike kakebord, da kan man få smakt på alt! (og forsyne seg flere ganger av det man liker best!)

KL5A4248 copy

Nougatcrisp i minicupcakeformer, pyntet med litt rosa sjokolade på toppen (rosa candymelts, fåes kjøpt hos feks Kakeboksen.no) De vakre sølvfatene er ifra FestFabrikken.

KL5A4291 copy

Deilige browniesbiter på pinne! Disse viste jeg hvordan jeg lager på GodMorgenNorge, sammen med melonpinner.

gmn1

Brownies er pyntet med et lokk av lyserosa marsipan. Nydelige fatet har jeg kjøpt på Europris (!) for en stund tilbake.

KL5A4294 copy

De søte eskene fylte jeg både med popcorn og potetgull, derme tenkte jeg det kunne være deilig med litt dip til potetgullet også! Her har jeg brukt to mais-hermetikkbokser som jeg har pyntet med vakkert blondebånd og nydelig strass-hjertespenne (ebay). Har ikke fylt oppi rømmedip´n da jeg tok bildet, men men. Plassert på et søtt fattigmann-sølvfat jeg har kjøpt på Fretex.

    KL5A4278 copy

Hovedkaka plasserte jeg midt på bordet, her har jeg laget flere av GMN-gjengen i marsipan. Hihi, hvorfor ikke? ♥

      KL5A4300 copy

Det var det hele – jeg håper du likte kakebordet!

gmn14

Erdet noe du lurer på er det bare å spørre, send meg gjerne en email på ToneroseDesign@gmail.com ♥

gmn16

Ønsker DEG en magisk dag i dag! ♥

KL5A4318 copy

Stor klem,

tonerose

4 Comments

 • Marte on October 15, 2013

  For et bord. Fantastisk. Driver å planlegger barndåp og lurer på hva du har på sjokoladekjeksene? Det rosa oppå mener jeg 🙂

  • Tonerose on October 21, 2013

   Hjertelig takk for det Marte! =) Det er smelta rosa candymelts =) Kan evt også bruke smelta hvit sjokolade som du farger lyserosa med litt pulverfarge =)

   Håper det var til hjelp! =)

   Strålende dag til deg!

 • FruMæla - mer enn bare ord - on October 2, 2013

  HELT rått!! 🙂 Mulig jeg overså noe – men hvor er de hvite “rammene” bak fra? 🙂

  • Tonerose on October 9, 2013

   HJERTELIG takk herlige Rebekka! ♥

   De er ifra IKEA – digger de!

   – Tone ♥

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...