Bildemanipulasjon – herlige lille feen ♥

manipulasjon på huske komp

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker du at jeg for noen dager siden viste frem et photoshoppa bilde av dette herlige tvillingparet? Da besteforeldrene til tvillingene så dette bildet ville de gjerne ha en forstørrelse selv også, og de ville gjerne bestille en manipulasjon av et av de andre barnebarna på samme aldre – supergøy!! Da bildene skal henge på veggen ved siden av hverandre synes jo såklart jeg det er gøy å forsøke å få litt samme stemning på de, ikke like bilder altså –men at de passer godt sammen. Jeg fikk helt frie tøyler, og dermed ble det ganske mye photoshopping da bildet de ønsket å bruke som utgpkt var ganske annerledes enn det av tvillingene. Det er kjempegøy å sitte med redigeringen, med det tar tiiiid! ♥  Her er det bare skjønne Tuva som er slik som på det opprinnelige bildet (ja, redigert da – men henne), alt annet er photoshoppa. Forsøkte å få til en litt trolsk og kunstig/eventyrlig stemning, moro!!

(Dette bildet er et av bildene jeg knipset da jeg fotograferte til syboka til tvillingsøstra mi. Søte lyserosa skjørtet med vakre blondene på har hun sydd, og du finner enkel oppskrift på dette i boka hennes “Syglede for mor og barn”)

Jeg håper du likte dagens bilde – og at det kanskje kan være til inspirasjon! ♥  Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper du storkoser deg nå i romjulen!

Stor juleklem,

  tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply