{ bilder fra kurs i flotte FestFabrikken }

bilde 5-2

I helga var jeg så heldig å være invitert til kakekurs i flotteste FestFabrikken i Brevik ♥ Hjertelig tusen takk for herlige timer jenter!! Jeg storkoste meg sammen med dere! bilde 2-4

Jeg holdt både basic kurs, hvor vi trekker kake med marsipan og dekorerer denne. Flere på kurset hadde aldri trukket kake med marsipan tidligere – hvem skulle trodd det?? Sjekk de lekre kakene!! Gøy gøy gøy!! Blomsterkurs var også utrolig gøy, vakreste jentene laget nydelige blomster av marsipan ♥ bilde 3-3

Jeg har desverre bare mobibilder, men jeg håper det synes hvor herlig vi hadde det allikevel! På collagen øverst er vakre Marion, Julie, Margit og Christine i sving med å lage de nydeligste blomster, –  Margit og Christine kom hele veien ifra Sandnes!! Hjertelig tusen takk, hvilken ære! ♥ På collagen over dekorerer disse skjønne jentene VAKRE kaker! Silje, Ingrid, Solveig, Trine og Linda – hjertelig tusen takk for en perfekt kveld! bilde 4-2

På instagram har jeg allerede regramma´ et par bilder ifra et par av de strålende jentene på kurs – se så vakre kaker de har laget!! liiiiiker ♥
bilde 1-4

Kursene ble holdt i nydelige lokalene til flotte FestFabrikken i Brevik – den butikken har blitt helt RÅ! Flinke herlige Lise! ♥ Stolene ble såklart pimpet med hvite stoltrekk og søte lyserosa sløyfer ifra FestFabrikken ♥

Hjertelig tusen takk for en herlig helg jenter – kjempestas at dere ville være med på kurs! ♥ Nå gleder jeg meg til neste kurshelg – neste gang blir det i Halden i samarbeid med herlige Bursdagsbordet! Kursoversikt finner du HER

Håper du får en NYDELIG dag i dag! ♥

- tone3

No Comments

Leave a Reply