Bleiekake – ‘scrappa’ barnevogn!

bleiekake barnevogn IMG_4186
Velkommen! ♥ I dag kommer som lovet et lite bildedryss av et lite prosjekt jeg har sitti med – jeg har laget en ny bleiekake!  Jeg hadde lyst til å lage noe annerledes enn tradisjonell bleiekake , og dermed tenkte jeg prøve meg på en barnevogn! Hvorfor ikke? hihi. Jeg klarte ikke å oppspore noe forklaring på dette på google, så jeg endte opp med å prøve meg fram på frihånd. Underveis lærte jeg litt – og fant ut hvordan jeg iallefall ikke skal gjøre det neste gang! hihi. Klikk deg videre om du vil se flere bilder ♥

IMG_4189_bleiekake
Hele vogna består av kun bleier – så det er her alle bleiene befinner seg! Jeg har fått mer og mer sansen for bleiekaker i visittgave – hva trenger vel de nybakte foreldrene og lille prinsessa mer enn bleier?? Garantert noe de får bruk for, og ikke spiller det noen rolle om de får det samme av noen andre! ♥
IMG_4192_bleiekake_diapercake
Jeg har laget vogna av grov lyserosa kartong, og litt hvite detaljer i hvit kartong.
IMG_4193 2_visittgave
Så glad som jeg er i detaljer måtte jeg såklart “stashe” opp barnevogna litt! hihi.
IMG_4194_scrappe_visittgave_bleiekake
…det ble både blomster og bling! …såklart!!
IMG_4199
Designet på vogna ble til underveis, og jeg koste meg med å kunne bruke lyserosa pynt!
IMG_4226_bleiekake_barnevogn_diapercake
Underveis fant jeg ut at jeg skulle lage et kort til visittgava –
IMG_4207_scrappet_bleiekake_diapercake
– dermed laget jeg en liten stelleveske! hihi.
IMG_4209
Det prikkete mønsteret i den hvite kartongen har jeg laget ved å bruke en pregematte.
IMG_4215
Designet ble som sagt til underveis, og neste gang ville jeg nok printet ut litt tekst til å ha inni kortet. Men, men – jeg skrev små hilsner på sma lyserosa ark.
IMG_4217
Disse puttet jeg selvfølgelig inn i stelleveska!
IMG_4220
Jeg forsøkte å knipse litt bilder underveis da jeg laget bleiekaka, og skal prøve å lage et eget innlegg med disse etterhvert.
IMG_4225_visittgave_bleiekake
Så om du lurer på hvordan jeg laget vognkaka skal jeg forsøke å få lagt et innlegg etterhvert – tror det tar litt tid, så litt usikker på når det blir. Men det kommer! Hvor forståelig det vil bli er jeg heller ikke sikker på – jeg prøvde meg fram underveis… Men jeg skal iallefall forklare hva jeg gjorde så godt jeg kan! ♥
IMG_4228
Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon!
IMG_4186_diapercake_visittgave_Bleiekake
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!! ♥ Stor klem fra meg!

12 Comments

 • Tone on January 28, 2014

  Så utrolig søt bleie barnevogn.. Skulle gjerne hatt oppskriften på denne?? da jeg har både en søster og en svigersøster som snart venter barn. Dette er jo den perfekte gave 🙂

  • Tonerose on February 12, 2014

   Kjære Tone,

   Det er desverre lenge siden jeg la ut denne bleiekaka, og den ble til mens jeg lagde den kan du si.. Litt knotete å lage, men jeg har lagt ut oppskrift på flere andre bleiekaker, disse finner du i kategorien “bleiekaker” Håper du blir inpsirert til å alge en av de =)

   klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hjertelig takk Nina-Lovise!!

  Jeg skal prøve å få laget et innlegg etterhvert.. Hmm, mon tro om jeg la over bildene på den eksterne? skal sjekke litt, lover å få laget det om ikke altfor lenge!! :o) Men beskrivelsen blir nok litt så-der, den ble til underveis, da jeg ikke hadde noe fremgangsmåte selv! hihi. Håper det blir forståelig!! :o)

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Nina Lovise on April 1, 2012

  For en fantastisk kreasjon! Fineste bleie-konseptet jeg har sett 🙂 Når kommer oppskriften?? 😉

 • Tonerose on March 12, 2012

  Hei Vibecke,

  Hjertelig takk for det!! ♥ Litt usikker på når fremgangsmåte-innlegg kommer, men det kommer etterhvert! Må bare ha litt tid på meg! :o)

  Jeg håper du får en VIDUNDERLIG mandag!!

  stor klem!

 • Tonerose on March 12, 2012

  Hei BIRTE,

  hihi, tusen takk snille deg!! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on March 12, 2012

  Hei Lene,

  Søta!! ♥ Hjertelig takk!!

  så snill du er!! åh… det hadde vært noe!! *sukk* :o)

  Tusen takk for det, jeg håper du også hadde en herlig dag! Måtte dagen i dag bli den beste på lenge!!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 12, 2012

  Hei A-H,

  Så søt du er! HJERTELIG takk for så gode ord!!♥

  Ja, ikke sant?? Helt enig – det får de garantert bruk for,og blir glade for! og det er jo SÅ mange måter å gi bort bleier på – så da blir det gøy også! :o)

  Hmmm… Tror det er vaniljekake!! Den som piskes eggehvitene først, og avslutter med å vende de forsiktig inn. Mener jeg har lagt ut oppskrifta her? Den synes jeg er veldig god, samtidig som den er veldig “safe”. Og litt mer spennende enn sjokoladekake, synes jeg personlig! Nå pleier jeg vanligvis bruke 20cm form, da blir kaka mindre – men høyere. Det liker jeg personlig best! :o)

  Håper du får en herlig mandag!

  Stor klem!

 • Vibecke on March 11, 2012

  Så nydelig 🙂 Du er helt fantastisk!! Gleder meg til å se hvordan du gjorde det! Ønsker deg en fantastisk søndag 🙂

 • Barnelykke on March 11, 2012

  Hvordan er det mulig å lage noe slikt ved kun å prøve seg frem – amazing! Aldri sett noe liknende 🙂

  B I R T E

 • Lene on March 11, 2012

  Er det mulig å være så flink, blir stum av beundring jeg også 🙂 Hvor stor er den?

  Du har jo et vanvittig talent for å lage ting, og tror ikke du hadde hatt problemer med å få solgt alt det vakre du skaper 🙂

  Ha en fantastisk søndag 🙂

  Stor klem

 • A-H on March 11, 2012

  Jeg blir stum av beundring! Du har et enormt talent for å lage vakre ting i både papir og i spiselig form!
  Vogna var kjempenusselig, en geniale ide å gi bleier! Jeg skal prøve meg på kaka neste gang jeg skal gi bort noe, helt klart!!

  Så har jeg et spørsmål, hvilken kake er din favoritt når du skal trekke? En som holder seg fin i formen og blir litt høy??

  Søndagsklem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...