BlomsterKurs II { Utsmykkede & Romantiske Blomster }

Kurs utsmykkede blomster copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Et av høstens nye kurs blir Blomsterkurs 2 – utsmykkede romantiske blomster! Dere kan tro jeg gleder meg til dette kurset!! Jeg elsker å lage litt annerledes blomster, gjerne med litt perler, bling, brosjer etc i midten/senteret. Vakre blikkfang på enhver kake ♥ På dette kurset vil jeg gjennomgå hvordan jeg lager ulike fantasiblomster, og vi lager alle sammen de samme blomstene, av marsipan/sukkerpasta. Kurset varer i 4 timer, pris 990,- Dato for dette kurset, og høstens kurs finner du HER. Til dette kurset er det flott om du har litt erfaring med kakedekorering ifra tidligere.  Jeg holder også kurs i klassiske blomster som roser, calla liljer, nellik, gerbra etc – dette finner du i kurset som heter Blomsterkurs 1.  Dette er et basic kurs, som passer både de med litt erfaring når det kommer til blomserlaging, og de som ikke har modelert blomster tidligere.

Har DU lyst til å være med på kurs? For påmelding, send mail til ToneroseDesign@gmail.com – husk å merke med hvilket kurs du er interessert i, samt kursdato ♥

Håper å treffe deg!

Ønsker deg en STRÅLENDE dag ♥

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

9 Comments

 • Gunn Sagstuen on February 8, 2014

  Min datter og jeg vil gjerne melde oss på kurs nr 2, på Hamar

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Gunn,

   SÅ hyggelig!!

   Jeg sender deg en mail, kommentarer her nine har desverre en tendens til å forsvinne! =)

   Happy tirsdag =)

 • Inger Bente Monrad on January 23, 2014

  Ønsker og melde meg på kurs i Halden ,fantasiblomster.Kan jeg betale med paypal?
  inger

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Inger,

   Kjempeflott at du har sendt mail isteden – kommentarer her inne sliter jeg desverre litt med pga mye spam og jeg ikke er så god på html =)

   Gleder meg til kurs!

   – Tone =)

 • Sonia Thon Svendberg on January 22, 2014

  Hei igjen.
  Ble litt mangelfull forrige melding.
  Ønsker å melde meg på Blomsterkurs 2 i Halden
  søndag 30 mars2014.
  mvh.
  Sonia

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Sonia,

   Så hyggelig at du ønsker å være med på kurs, du er hjertelig velkommen! =)

   Jeg sender deg en mail isteden, jeg sliter litt med kommentarer her inne pga mye spam og lite erfaring med hmtl-koding fra min side =) Mail kommer straks! =)

 • Sonia Thon Svendberg on January 22, 2014

  Ønsker å melde meg på Blomsterkurs 2

Leave a Reply