{ Borddekking barnebursdag – pokémon-stil! }

Det har blitt mye Halloween på bloggen i det siste, dermed har resten av bildene fra Pokemon-bursdagen til Lukas blitt satt litt på vent. Men i dag kommer altså et lite bildedryss av bordekkingen for de som har etterspurt dette! =)

Borddekkingen ble igrunnen ganske lik forrige bursdag føler jeg – bare med annet tema =) Vi har blitt glade i å ha litt aktiviteter på bordet mens barna spiser, da har barna noe de kan finne på mens de venter – og blir gjerne ikke så raskt rastløse. Vi gjør det enkelt, de siste årene har jeg fylt noen glasskrukker (rimelige kubbelysestaker fra Nille) med LEGO ifra leikekassene til gutta – dermed kan de som har lyst til å bygge litt mens de venter/spiser gjøre det.

Ofte har jeg også printet ut litt fargeleggingsark tilpasset temaet som jeg har funnet på nett, eventuelt andre type tegne-aktiviteter som passer til bursdagen.

Denne gangen plasserte jeg også noen små print av ulike Pokemons oppi lego-glassene – enkelt og dekorativt =) Disse Pokemonskiltene har jeg printet ut på fotopapir, klippet rundt og teipet til grillpinner som deretter er plassert oppi sammen med legoen.

I taket har jeg teipet fast et par bannere fra FestFabrikken – disse kjører vi gjenbruk på (som du kanskje har sett om du har sett tidligere bilder/bursdager, haha!) – men vi er utrolig fornøyde med de – superlette og enkle å henge =)

Midt på bordet plasserte vi også utover noen små Pokemon-figurer jeg har kjøpt på ebay, både små baller og figurer.

På hver plass plasserte jeg pappkrus som jeg på forhånd hadde pyntet med Pikachu-wrappere – disse finner du til gratis print HER om du vil lage tilsvarende. Jeg brukte forresten samme koppene som beholdere til tusjer og farger midt på bordet =)

Papptallerknene kjøpte jeg på Ebay, det samme gjorde jeg med Pokemon-kortene – vi plasserte utover noen kort på hver kuvert. Samt en Pokemon-spå (gratis print kommer), fargeleggingsark og strek-til-strek (? hva heter det..??) i Pokemon-temaet, funnet på nettet. Veldig glad i å ha litt aktiviteter på bordet, når det er så mange barn på en gang blir de gjerne litt rolige og driver med sitt mens de venter på maten/på at de andre skal spise ferdig =)

Ja, jeg plasserte også noen små Pikachu-esker midt på bordet også!! =) Disse var noe av det første jeg designet til bursdagen, du finner gratis print HER.

Jeg fylte de med m&m´s – populært! =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Ja, som duker pleier jeg å bruke nervøs fløyel – stoff fra Jysk, rimelig og lett å klippe til i passe lengder – og ikke minst slipper jeg stryking! Disse “dukene” bruker jeg alltid på dessertbordene mine også, supergreit! =)

Håper dagens innlegg var til inspirasjon =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

 

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

// flere gratis print finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...