{ bordekking // superheltbursdag }

KL5A4737_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Så hyggelig at flere har etterspurt bordekkinga i barnehagebursdagen – i dag kommer et lite bildedryss ♥ Som tidligere nevnt feiret vi på leikeplassen, og der stod det allerede klart to benksett ved siden av hverandre – perfekt! Deilig å kunne samle alle 27 små superheltene til lunchen ♥

 KL5A4804_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Som duk brukte jeg nervøs fløyel stoff som jeg har kjøpt på Jysk, bruker ofte dette til barnebursdager etc. Så utrolig lettvint å slippe stryking!

KL5A4786_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Siden vi ikke hadde feiringen hjemme fant jeg ut at det enkleste var å smøre matpakker til alle barna, det tok overraskende lang tid å lage de – men det var VELDIG deilig da vi dro for å rigge klart at vi ikke trengte tenke på maten. Doble brødskiver med smør, kalkunkjøtt, salat, gulost og agurk ♥ Jeg pakket inn i matpapir og festet sammen med batman-klistremerke (printet ut på klistreark fra Staples)

KL5A4806_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Under hver matpakke plasserte jeg servietter, disse spindelvev- (spiderman såklart!) – serviettene kjøpte jeg på IKEA for lenge siden, i forkant av Halloween faktisk!

KL5A4753_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Alle barna fikk hver sin juice, disse pimpet jeg med litt tegneserie – tenkte det kunne være litt gøy ♥ Det er batman-tegneserie, og denne gangen gjorde jeg det veldig enkelt i forhold til forrige gang – jeg bare printet tegneserien på klistreark, og klistret fast rundt kartongene! Forrige gang (tog-bursdagen til Daniel) printet og klippet jeg til egne juicekartonger av kartong, det er LITT av en jobb med kutting, bretting og liming, her var det gjort på 1-2-3 isteden! STOR forskjell ♥

KL5A4742_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Alle de små superheltene som kom i bursdagen fikk hver sin lille superhelt-legofigur, gutta mine har DILLA på lego om dagen – dermed tenkte jeg dette ville passe perfekt ♥ De passet også flott som pynt ♥ Det er jo så gøy at det finnes lego-varianter av ALT; blant superheltene var det Batman, Superman, Spiderman, Ironman, Captain America, Hulken, Wolverine og Tor med hammer´n.

KL5A4778_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Midt på bordet plasserte jeg oppkutta vannmelon, oppi disse festet jeg små skilt/tegneseriebobler – enkel og dekorativ pynt. Printet ut på hvit kartong, klippet rundt, og festet til grillpinner med litt teip!

KL5A4737_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Det var det hele – håper dagens innlegg kan være til inspirasjon! ♥

happy day!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...