{ browniepinner // diy }

browniepinner tonerosedesign lag browniepinner selv

Lager du browniepinner? Dette er det en stund siden jeg begynte med – men ser nå at veldig mange lager det nå. Kjempegøy! Det er VELDIG enkelt å lage, og er alltid en stor suksess. Perfekt på dessertbordet, eller bare til venninnebesøket ♥ Har du lyst til å se videosnutt av hvordan det lages kan du se det HER, første gang jeg var så heldig å bli invitert til God Morgen Norge på TV2 laget jeg netttopp dette – det er der videoen er ifra. Browniepinner er SÅ deilig! (innen jeg var ferdig med å rydde opp dessertbordet etter endt sending hadde jammen crewet spist opp alt av brownipinner, brownies og marsipan.. hihi, herlig!)

browniepinner tonerosedesign lag browniepinner selv

Bildene over er hentet ifra boka mi, her får du forklaring trinn-for-trinn hvordan gjøre dette selv ♥

Lyserosa browniepinner sommerfest

Du kan selvsagt presse ut browniebiter i den fasongen du ønsker, alt ifra feks blomster slik som her – eller Hello Kitty til barnebursdag osv osv.

Browniepinner sugerør festfabrikken

Du kan gjerne knyte en søt sløyfe rundt sugerøret (disse er ifra FestFabrikken.no – kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) – eller du kan gjøre som jeg har gjort her, printe ut små logoer, bilder, quotes el. Bare fantasien som setter grenser!

Have fun!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...