{ Brownies med After Eight // Oppskrift }


Har du smakt brownies med After Eight i tidligere?

Det er UTROLIG godt, anbefales! =)

Her har jeg pyntet browniebitene med et lag hvit marsipan, supersøte sugerør fra FestFabrikken, og vakre hvite silkesløyfer. Dekorativt og praktisk! =) Browniene er enkle å plukke med seg i pinnen, og personlig synes jeg de ser kjempesøte ut.

Jeg bruker den kjempegode oppskriften på brownies som jeg pleier å bruke, men når jeg lager brownies med After Eight i, legger jeg i tillegg After Eight sjokoladebiter nedi røra. Utrolig enkelt, men SÅ godt!! Hell halvparten av røra oppi forma, deretter plassere utover sjokoladebitene, og så fordeler du resten av røra utover. Stekes på vanlig måte =)

Deler igjen oppskriften på brownies, husk bare å legge til After Eight:

Brownies er alltid deilig, og denne oppskriften synes jeg er UTROLIG god! (skulle jo bare mangle når den så og si kun innholder smør og sukker, haha!)

Definitivt verdt å teste ut =)

Når jeg baker brownies baker jeg den i langpanne (enten dobler jeg oppskriften og lager i vanlig stor langpanne, ellers steker jeg normal oppskrift i en mindre form/ca halv størrelse)

Jeg pleier gjerne å presse ut små browniebites (med en pepperkakeutstikker) som jeg dekker med et lite lag marsipan, deretter kutter jeg papirsugerør (fra FestFabrikken) i 3, og presser et av de midt i hver brownie. Dermed er de enkle å plukke med seg, og jeg har mulighet til å fargekoordinere både marsipan og sugerør med selskapet/dessertbordet/temaet. Sugerørene pynter jeg også ofte med et papriskilt eller en sløyfe =)

Jeg preger ofte også mønster i marsipanen når jeg lager browniepinner, om du har lyst til å se trinn-for-trinn av dette limer jeg inn en liten videosnutt fra da jeg laget browniepinner på God morgen Norge under:

Men det er selvsagt ikke et must å gjøre de om til browniepinner, vanlige browniebiter er også knallgodt!! Når jeg baker brownies pleier jeg gjerne å fryse ned en del (enten alle om jeg planlegger å bruke de til et selskap, veldig deilig å bake i forkant og smette i fryseren så slipper det å bli stress med masse baking rett før selskapet, eller at jeg fryser ned en del og bruker resten til besøk eller bare kos her hjemme) Brownies tiner raskt, og egner seg fint til frysing. Ikke minst er de superkjekke å ha liggende i fryseren om vi plutselig får uventet besøk – perfekt ved siden av kaffe´n =) Jeg fyser de gjerne i tette plastbokser, jeg pleier å kutte de i biter før frysing – så legger jeg bare et lag plast eller mellomleggspapir i mellom og kan stable flere over hverandre inni plastboksen. Enkelt og lettvint!

(papirsugerør fester jeg i browniepinnene etter tining, da sparer jeg masse plass i fryseren)

BROWNIES:

3dl sukker •  1/2 ts salt • 1ts vaniljesukker • 3ss kakao • 1,5dl hvetemel • 2 egg • 150g smeltet, avkjølt smør  • HUSK AFTER EIGHT også =) 

Sett ovnen på 160 grader. Bland alt det tørre, deretter tilsetter du ett og ett egg og rører til slutt inn det smeltede, avkjølte smøret. Ha røren over i en bakepapirkledd liten langpanne. (dobler du oppskriften kan du bruke vanlig stor langpanne med et par ark bakepapir) Husk å helle halvparten av røra i forma, plasser sjokolade-bitene utover, og fordel resterende røre på toppen av sjokoladen.  Stekes midt i ovnen på 160 grader i ca en halv time. Følg litt med på kaken mot slutten av steketiden, den skal være litt seig når du tar den ut. (brownies egner seg fint til frysing) Enjoy!

______________________________________________________

Kos deg masse med deilige brownies! ♥

Stor klem!

// flere oppskrifter finner du HER

/p>

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...