Brownies til 17. Mai // Raskt, enkelt – og deilig!

Lyst til å bake noe til 17. Mai?

Bak brownies! =) Disse kan lages så tidlig du vil, er enkle å lage – og kan fryses! Superlettvint!! Disse har jeg pyntet med et lite lag marsipan, jeg bruker en firkantet pepperkakeutstikker til å presse ut like firkanter, deretter bruker jeg den samme til å presse ut små firkanter av marsipan. Jeg monterer disse sammen – og deretter kan disse gjerne legges lagvis (med litt plast mellom) i en tett tupperware-boks i fryseren, deretter er det bare å plassere sugerør i de før servering! Ja, sugerørene er selvsagt ikke et must da, jeg synes bare selv de er veldig praktiske – og ikke minst pynter de opp enda litt mer =)

Oppskrift på kjempegode, og kjempelette/raske brownies finner du på bloggen HER, der finner du også en liten videsnutt fra en av gangene jeg var på besøk hos God morgen Norge og viste frem hvordan du kan lage slike små browniepinner med marsipan =)

Enjoy!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...