Cake Pops – med snøfnugg, såklart!

cake pops snøfnugg IMG_2869 2
Velkommen til Tonerose Design! ♥ Akkurat nå er det litt små-kaos her hjemme, i dag er det nemlig tid for bursdagsfeiring av minstemann! Tenk at Daniel allerede er blitt et helt år!! I dag vil jeg vise et noen bilder av cake pops’a jeg har laget istand til feiringa – i tråd  med temaet fikk de selvfølgelig pynt av snøfnugg, snø og glitter! ♥

IMG_3056 2
Pops’a laget jeg av vaniljecupcakes som jeg smuldret opp, og deretter blandet med ferdig vaniljekrem. Formet baller, smatt de i fryser’n en halvtimes tid, og deretter dyppet i candy melts iblandet litt delfiafett (du kan også bruke smelta sjokolade). Deretter festet jeg små snøkrystaller jeg hadde laget av marsipan til pops’a, samt noen snøkrystaller som jeg punchet ut av sukkerark. Litt spiselig glitter, litt små hvite sukkerperler, og popsa var klare!
IMG_2844 2
Jeg har tidligere laget et trinn-for-trinn innlegg om hvordan lage cake pops, om du vil lese det kan du klikke HER.
IMG_2857 2
Nei, nå får jeg snurre meg rundt og fortsette med ordnings til bursdagsfeiring! ♥ Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag i dag!! Her er det totalt snøkaos (har plutselig kommet snø helt opp til knea!!), så jeg tipper vi skal ut og leike litt etterpå! ♥ Tusen takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon! Stor klem fra meg! ♥

LagreLagre

6 Comments

 • Tonerose on January 23, 2012

  Hei Brith,

  Hjertelig takk for det!! Jepp, vi hadde en nydelig dag! :o) Så moro at du vil prøve deg på cake pops! Det er enkelt, men det tar litt tid! :o) Du får det garantert til!! hvordan skal de se ut, hva er planen? Moro med barnedåp! Har du planlagt mye så langt? :o)

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 23, 2012

  Hjertelig takk for det Vibecke!! Vi hadde en helt topp dag, og bursdagsbarnet STORkoste seg!! hihi.

  Åh, så gøy å høre! Ja, det er FARLIG godt…! :o)

  stor klem!

 • Tonerose on January 23, 2012

  Hjertelig takk for det Iselin! Feiringen ble absolutt topp, vi storkoste oss alle mann!!

  Ja, vi rakk å få vært en del ute før selskapet startet, og det var STAS ja!! nå blir det både akebakke og snøhule ute! :o) Håper dere også får litt snø, det er jo så stas!

  Stor klem!

 • Brith on January 22, 2012

  Gratulerer med 1- åringen!!
  Super-inspirerende blogg du har 🙂 Skal prøve meg på cakepops til lillemors dåp, blir spennende å se om jeg får det til…du får liksom alt til å se så enkelt ut…men skjønner det ligger mye jobb bak alle kakebuffèene.
  Håper dere får en strålende bursdagsfeiring!!!!!

 • Vibecke on January 22, 2012

  Gratulerer så masse med dagen til minstemann 🙂 ønsker dere en strålende feiring ! Nydelige cake pops! Prøvde meg på cake pops oppskriften din i julen, og de falt i smak hos både store og små 😀

 • Iselin on January 22, 2012

  Gratulerer med dagen i huset, feiringen blir nok topp!
  Dere er heldige som har snø, her er det ikke et fnugg..
  Ut å leke i snøen er gøy!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...