Charcuterie-brett til julefrokosten? // Juleinspirasjon

Lyst til å overraske med noe skikkelig digg på julemorgenen?

Eller en dag i førjulstiden, eller i romjulen?

Her er et brett jeg laget istand til familien – en litt crazy start på dagen!! Vi satt i stua og spiste, også så vi på Alene Hjemme – superkoselig!

Jeg stekte pannekaker til frokost, og drysset litt sjokoladepålegg på toppen – i tillegg til friske bær. Ellers på brettet fylte jeg på med søtsaker og litt frukt; pepperkaker, popcorn, nonstop, chocolate chip cookies, seigmenn, bringebær, blåbær, druer, kiwi, eplebiter og peanøttsmør, og smeltet sjokolade. Ja, også plasserte jeg julekoppene våre på brettet, sammen med rett-i-koppen og marshmallows.

SKIKKELIG crazy julemorgen!

Jeg håper du har en herlig førjulstid, og at du har tid til å slappe av og nyte dagene – at dagene ikke bare forsvinner på autopilot!

Stor juleklem fra meg =)

// alle innlegg i kategorien JUL finner du HER

No Comments

Leave a Reply