Charcuteriebrett // Fruktfat // Inspirasjon

I dag tenkte jeg å dele litt inspirasjon til et fruktfat – superdeilig!

Perfekt å sette frem ved besøk, eller når som helst i grunnen! Frukt er utrolig godt, og det blir gjerne spist mye mer om det allerede er kuttet opp i biter slik som dette. NAM!

Her har jeg kuttet melon i skriver, både vannmelon og honningmelon. Jeg har plassert skivene etter hverandre, og på en del av vannmelon-skivene har jeg plassert de annenhver retning for å få litt variasjon =)

Ellers har jeg kuttet opp litt banan, men disse har jeg ikke tatt skallet av – dermed kan fatet ordnes istand litt tidligere. Om jeg hadde tatt av skallete ville bananen raskt blitt brun, så husk å bare gjøre dette om du forbereder brettet rett før servering =) Men banan er jo så søtt og godt, derfor har jeg inkludert det på brettet allikevel selv om brettet ble laget istand en liten stund før servering! Jeg har helt enkelt kuttet bananen i biter, samt laget et snitt langs hele bananen slik at det blir enkelt å vippe av skallet når det skal spises.

Annet på brettet er friske druer, nektariner, jordbær og kiwi. Kiwi har jeg delt i to, slik at det enkelt kan spises med teskje. Ekstra gøy synes jeg det er å kutte kiwi i slike “tagger” istedenfor tvers av, dette passer også perfekt til all annen frukt som er forholdsvis rund!

Ønsker deg en FANTASTISK dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply