{ Chips og guamacamole – tilpasset Halloween!}

 

halloween søtsaker dessertbord KL5A5935

Istedenfor å lage istand en hovedkake forrige Halloween da jeg var på besøk hos God morgen Norge, laget jeg chips og guacamole som midtpunkt på dessertbordet!

SÅÅÅÅ deilig, og ikke minst mye raskere å ordne istand enn en designkake! Siden besøket var på selveste Halloween tenkte jeg det var greit å komme med løsninger til kvelden som man faktisk kunne rekke å lage istand iløpet av dagen – og denne varianten kunne man virkelig fikse på kort tid!

Halloween sweets dessertbord søtasker KL5A5939

Hele dessertbordet finner du forresten HER, om du har lyst til å se/lese mer =)

Som nevnt pleier jeg gjerne å ha en hovedkake midt på bordet som et lite blikkfang, deretter stiller jeg opp elementene symmetrisk på hver side. Jeg synes dette er en fin måte å få bordet ryddig og stilig, og som du kanskje har lagt merke til gjør jeg dette på alle mine dessertbord. Da kan jeg ha mye innhold på bordet uten at det ser rotete ut =) Siden jeg denne gangen skulle lage et ENKELT bord som man raskt skulle kunne slenge sammen iløpet av kort tid selv ble det ingen kake. Isteden kjøpte jeg et lite gresskar, dekorerte det med en glitrende maske og en heksehatt, plasserte det på et stettefat og la på litt nachochips og guacamole. For å få det litt morsomt – dette skulle være et dessertbord barna syntes var gøy – så skjærte jeg litt i gresskaret slik at det skulle se ut som om det kastet opp guacamolen… =)

halloween tips chips guacamole gresskar KL5A5902

En litt annerledes og artig vri! =)

Selv elsker jeg nachochips og guacamole, så dette gjør jeg definitivt gjerne igjen ved en senere anledning!!

Inni gresskaret plasserte jeg en lommelykt slik at det lyste ut av munnen og øynene – men ønsker du en raskere variant enn å skjære ut gresskaret kan du selvsagt bare tegne et ansikt på gresskaret med en permanent tusj utenpå. Eller sett igang unga til å skjære gresskaret – garantert superpopulært! =)

Under stettefatet plasserte jeg også noen cupcakeformer som jeg fylte med mer nachochips – dermed kunne man ta med seg litt nachos på en enkel måte =) Cupcakeformer fra FestFabrikken.

halloween dessertbord gratis trykksaker KL5A5933

Jeg håper du likte fjorårets halloween-bord, i ekte JukseSuperMamma-stil!

Husk å senke skuldrene og gjerne velge enkle løsninger – det er lov! =)

Limer inn et par videoer med litt mer halloween-inspirasjon under, enjoy!

Ønsker deg en VIDUNDERLIG halloween!

Stor klem ♥

// boka vår JukseSuperMamma er også perfekt som julegave! =) Du finner den HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...