VaniljeCupcakes // Cupcakes til diamantbryllup ♥

Besteforeldrene mine har nå vært gift i 60 år – det er imponerende!! Verdens beste forbilder ♥
IMG_4757_oppskrift_vaniljecupcakes
De ville såklart ikke gjøre noe nummer ut av det hele, men jeg MÅTTE jo ha med noe til de!.  Dermed ble det enkle cupcakes, pyntet med gifteringer. Jeg laget ringer i sukkerpasta, og marsipan”lokk” farget hvite.
 IMG_4754_oppskrift_vaniljecupcakes
Småtassene mine (Daniel på snart 8mnd og Lukas nylig fylt 2år) var såklart med og bakte vaniljecupcakes! Vi plukket inn litt rips og solbær fra hagen til å ha på muffinsene. Ser ut til at det er de siste for sesongen! Jeg synes det er så friskt og godt med vaniljecupcakes, friske bær og vaniljekrem. Også pyntet vi med marsipanlokkene med ringer, og noen med en enkel blomst.
IMG_4761_oppskrift_vaniljecupcakes IMG_4755
Gikk litt fort med bilde-knipsinga, ser ut som om jeg bare har tatt bilder av de med lokk og ringer!! Snakker om! Jaja. Bedre enn ingen bilder.
IMG_4758_oppskrift_vaniljecupcakes
Kakepynten laget jeg i forveien, slik at den rakk å stivne – og samtidig blir det mye raskere å pynte de når jeg skal bake cupcakes’ne. Jeg brukte en scallop cookie-cutter til å presse ut marsipanlokkene, også brukte jeg en lite sprøyteposetipp til å presse ut de små blondehullene langs kanten. Ringene laget jeg som nevnt av sukkerpasta (blir hardere, og kan lages tynnere enn marsipan – men marsipan er nå best på smak ja..!) Ja, ringene laget jeg ved å bruke ulike sprøyteposetupper – med “feil” side; dvs sirkelene som ikke er en stjerne el… Hang du med?
IMG_4749_oppskrift_vaniljecupcakes
Wrappwerne som er rundt hver cupcake printet jeg ut med passende tekst; Diamantbryllup, Familie, Kjærlighet, Vennskap, Ekteskap etc… Og såklart navn og dato! Selve wrapperen laget jeg med lyseblå og hvit “damaskbakgrunn”. Blått er yndlingsfargen til mormor!
IMG_4753_oppskrift_vaniljecupcakes
Her kommer oppskriften, om noen har lyst til å bake vaniljecupcakes selv. Dette er min favorittoppskrift – de er SÅ raske å lage, og har “enkle” ingredienser som de fleste gjerne alltid har i hus. (farlig! hihi) Ingen egg forresten, om noen er allergiske er den perfekt.
vaniljecupcakes_oppskrift_vaniljecupcakes
Til disse cupcakes brukte jeg ferdig vaniljekrem fra butikken – direkte over i sprøyteposen! Kan det bli enklere? hihi. Om du lager selv – husk å sette de rett inn i kjøleskap om du har på vaniljekrem, og ha på marsipanpynt rett før servering. Om marsipanen får sitte i en “swirl” av vaniljekrem vil det ikke være så pent så lenge i romtemperatur..! (samme gjelder feks kremfløte-krem) Enjoy! ♥
IMG_4760_oppskrift_vaniljecupcakes
Tusen takk for at DU tittet innom bloggen min!
// flere oppskrifter finner du HER

4 Comments

 • Tonerose on September 4, 2011

  Hei Kari,

  Åh, så spennende!! Hva tar du inn?? (hvor skal man begynne, hihi – det er så mye å velge mellom!!)

  Cacas, dvs hovedsakelig wilton-produkter? Så gøy!!

  Hjertelig tusen takk for det! Snille deg ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on September 4, 2011

  Hei Lille Meg,

  Åh, så koselig!! Hihi, ble det baking? Synes denne oppskrifta er så lettvin og rask – vi fikk selv bråbesøk i går ettermiddag, og raskt bakte jeg muffins til de kom. Minstemann hadde til og med eggallergi – så det kunne jo ikke passet bedre! Var stas ja! :o)

  Om det ble baking håper jeg de falt i smak!

 • Lille meg on September 2, 2011

  Lekkert – og fristende; får vann i munnen.. Sannsynligheten for en bakedag i morra blei plutselig stor 🙂 Takk for tips og inspirasjon 🙂

 • Roka Design on September 2, 2011

  Hei på deg:)

  Nei jeg sier det igjen jeg…du er fantastisk flink!!:)
  Helt utolig:)

  Har nettopp fått cacas som leverandør til nettbutikken min, så gleder meg til å prøve ut alt mulig:)

  Ha en strålende dag hos deg:)
  Klem fra Kari

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...