Dåpskake Babystyle! {Sniktitt}

IMG_3571 dåpskake tvillinger lilla 2 etg
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Jeg var nylig så heldig å få lage en to etasjers dåpskake til de herligste små tvillingbabyer, kjempestas! Hovedfargen på dåpen var lilla, men med innslag av rosa og blått. Perfekt for en liten prins og prinsesse! Nydelige mamma’n gav meg nesten helt frie tøyler til designet på kaka – kan det bli bedre? hihi. Kjempegøy!! Jeg håper å få laget ferdig et innlegg med bildedryss av kaka til i morgen, så kan du få se massevis av bilder da om du ønsker! Som vanlig forsøker jeg også å forklare hvordan jeg har laget alt, slik at du kan lage lik om du ønsker! ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag, jeg håper dagen din blir PERFEKT ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

3 Comments

Leave a Reply