Datatrøbbel.. og kakedekorering!

kakedekorering
Velkommen til ToneroseDesign ! I dag kom det ikke noe innlegg tidlig på morgenen, av den enkle grunn at jeg har fått virus på pc’n… Dermed er alt pc-relatert kommet litt på etterskudd. Grmfg!! Bank i bordet, det er aller første gang jeg har opplevd det. Jeg har vært heldig så langt!! Heldigvis har jeg en herlig mann, og en helt SUPER stefar – så  nå er pc’n min bedre enn på lenge! Hjertelig tusen takk!!
Den siste tiden har jeg sitti mye med kakepyntlaging – dåpskakepynt! Skal få tatt litt bilder, så får dere se bilder etterhvert om dere har lyst til det! Begge helgens kaker er nå ferdige, og jeg kan ta meg en liten pust i bakken. Det er kos når det står på, men jammen er det deilig når det er ferdig også! hihi.
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en DEILIG dag!! Stor klem fra meg!
tonerose underskrift

6 Comments

 • Tonerose on June 11, 2012

  Hei Molly,

  Så bra du gleder deg til bilder! 🙂

  Hmm… det er masse som kan lages uten utstyr – det tar bare gjerne littegrann lengre tid. Men absolutt fult mulig å lage en lekker kake uten masse dyrt utstyr! 🙂

  Hmmm.. feks modelering av bamse, kosedyr etc kan fint lages med hendene – og feks en tannpriker til detaljer. Og feks rose kan man fint lage med kun en sirkelustikker – og til dette kan man bruke feks en tynn kork i passende størrelse om man ikke har sikelutstikker. 🙂

  Bord nederst langs kaka kan du skjære til ved å bruke et pizzahjul – for å få et “silkebånd”, eller du kan trille bittesmå perler og lage en perlerad etc. Hmm… 🙂

  kos deg masse med forberedelsene!!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 11, 2012

  Hei Birte,

  Ja, ikke sant?? Høres veldig lurt ut, jeg har altfor dårlig backup om noe skulle skje! Heldigvis gikk det veldig fint denne gangen!! :O)

  Jeg håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 11, 2012

  Hei Lene,

  hihi, ikke sant? 🙂 Mhmm – jeg også!!

  Hjertelig takk søta!

  Så gøy! Kjenner meg SÅ igjen der, timene forsvinner ja!! Lyst til å fortelle planlene?? Kjempegøy!!! 🙂

  Jeg håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • MOLLY on June 10, 2012

  Gleder meg til bilder!:) Om jeg kunne komme med et lite øsnke, så skulle jeg så gjerne likt og fått tips til kreativ og pen pynt til kake hvor ikke former og dyrt utsyr trengs. Jeg skal pynte dåpskake til sønnen min og tenker alt fra blomster, leker, border osv! Blir så inspirert og mektig imponert over hva du får til!:)

 • Barnelykke on June 9, 2012

  Off virus er kjipt, pc’n min begynte å oppføre seg rart i går – begynte da å tenke på når jeg tok kopi sist :/ Alt for leenge siden så det er dagens plan 🙂 Ta kopi av viktige og verdifulle filer… Godt det ordnet seg for deg!

  Fortsatt god helg!

  Birte

 • Lene on June 9, 2012

  Så kjedelig med virus :/ Godt å ha datakyndige mannfolk da hehe. Jeg er helt håpløs når det kommer til å forstå meg på slikt…

  Så utrolig flott den legokaken var, du er bare fantastisk flink 🙂

  Her surfes det for harde livet på ebay om dagene for å få handlet inn alt til bursdagen til minstemann 🙂 Dagene og timene har egentlig gått med til leting og bestilling når jeg har sittet på dataen 🙂

  Har bestemt meg for hva slags kake jeg og søsteren min skal bake, og er utrolig spent på om vi får det til. Time will show hihi

  Ønsker deg en nydelig lørdag 🙂

  Stor klem

Leave a Reply