Deilig påskekos på 1-2-3

deilig påskekos dessert i glass påske påskedessert IMG_6772
Velkommen! I dag vil jeg tipse om enkel og deilig idè til påskedessert! ♥ Disse små glassene er helt perfekte – dekorative å sette frem om du får besøk, og samtidig superpraktiske til familieturen; smett på lokket og du har en herlig dessert å ta med! Nam!! Perfekte porsjonstørrelser, og enkelt å frakte med seg. Denne desserten består av lagvis vaniljekrem og sjokoladekake – mmmm! I morgen kommer et litt mer utfyllende innlegg om de, om noen vil lage like! De er raske og enkle å smette sammen, og de smakte deilig! ♥
Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag! Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag! ♥ Stor klem!
// mer påskeinspirasjon finner du samlet HER

8 Comments

 • Tonerose on April 4, 2012

  Hei Hege,

  Så koselig å høre!! :o)

  Jeg håper du har en HERLIG påske!!

  Stor klem!

 • Hege on April 3, 2012

  det der så jo super godt ut…og så enkelt og greit. Gleder meg til mere oppdatering :o)

  God Påske.

  Klem Hege-Mamma til 3

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Fryd og Forandring,

  hihi, så søt du er! Nam!! :o)

  Hjertelig tusen takk for så gode ord!! kjempesnilt, det setter jeg STOR pris på! :o)

  Velkommen som fast følger – og hjertelig takk for det!! Kjempekoselig at du vil titte innom igjen!!

  Jeg håper du får en VIDUNDERLIG påske!!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Takk Lene! mhmmm, det var det også! hihi. Farlig å lage så masse søtsaker hele tiden… hihi!!

  Tusen takk for det, håper du har hatt en nydelig dag også!!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Marthe,

  Hihi, det burde jo passe perfekt!! Når som helst søta! Jeg har allerede planer om å lage flere typer desserter i glass, jeg synes det er SÅ praktisk – og ikke minst søtt! :o)

  Håper du har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • fryd&forandring on April 2, 2012

  Får vann i munnen!
  Må bare si jeg er imponert over bloggen din, sååå mange gode tips og utrolige mengder av inspirasjon. Blir helt målløs over hvor fine kaker/detaljer du lager istand! Det ser jo så enkelt ut når du forklarer at jeg får lyst til å prøve selv!
  Herved fast følger av bloggen din!

  Påskeklem fra meg!

 • Lene on April 2, 2012

  Mmmmm, så deilig ut 🙂 Ha en strålende fin mandag <3

  Stor klem

 • Marthe on April 2, 2012

  Takk for en deilig dessertidé! Den skal jeg jammen lage! Passer ypperlig til den gode sjokoladekaka jeg lagde som satt fast i forma og dermed ikke var like lekker å servere lenger… Supert tips! Klem:-)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...