{ Deilige havreflarn – oppskrift med kanel }

Havreflarn er utrolig deilig!! Dette er noe av det aller første jeg begynte å bake da jeg var liten, og vi fikk ofte lov til å bake av mamma – dermed bakte jeg gjerne dette. (året rundt!) Denne porsjonen er ikke så veldig stor (nok til et par stekebrett med kaker) – dermed er det akkurat passe å bake hvis man har lyst på noe godt en kveld. Rask, enkel og lite oppvask også! Selvsagt perfekt som julekake også =) Selv synes jeg det er ekstra godt med kanel i røra, men det kan selvsagt gjerne sløyfes om du ønsker det.

havreflarn oppskrift

Oppskrift på havreflarn med kanel

Utgangspunktet for oppskriften finner du HER.

Smelt 75g smør i en kjele, avkjøl dette litt og bland sammen med resten av ingrediensene. 125g sukker, 100g havregryn, 1 egg, 1 ts bakepulver og 1/2 ts kanel. Dette er måten jeg laget de på da jeg var liten (og gjerne også gjør fremdeles, haha!) – utrolig lettvint og enkelt! Og ikke minst – veldig lite oppvask etterpå!

Opprinnelig mener jeg at man egentlig skal piske eggedosis av sukker og egg – og deretter forsiktig vende inn det andre. Men her i huset kjører vi altså superenkel variant – og de blir knallgode!!

Plasser utover på bakepapirkledd plate med et par teskjeer. Stekes på 200 grader midt i ovnen i 5-7 minutter. Husk at de smelter  veldig utover – så beregn god plass mellom de. Når de er helt flate og såvidt begynt å bli brune rundt kanten er de klare! La de avkjøle seg litt på bakepapiret før du flytter de over på rist.

Enjoy! ♥

havreflarn oppskrift med kanel tonerosedesign

Stor klem =)

// flere oppskrifter finner du samlet HER

// inspirasjon til jul finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...