{ dessertbord // 70årsdag // marineblått }

KL5A3738 copy komp copy

Jeg håper du har en FANTASTISK søndag! Selv er jeg så heldig å være på besøk hos verdens beste tvillingsøster sammen med mine små (spania) du kan tro vi koser oss! I dag kommer et bildedryss av dessertbordet jeg var så heldig å få lov til å lage til et 70årslag for noen uker siden – FOR et selskap!! Det var virkelig en ære. Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ KL5A3690 copy komp copy

Fargevalget for selskapet var marineblått, hvitt og sølv, og interessene til hovedpersonen er jakt, fiske og golf. En spennende utfordring!

KL5A3702 copy komp copy

Franske makroner med nougatfyll, oppskrift finner du HER. Stilige oversized martiniglass ifra FestFabrikken utleie/PartyPlanner. Love it!

KL5A3704 copy komp copy

Pikekyss i lekre store glasskrukker, disse glasskrukkene kjøpte jeg sist jeg var en tur hos søstra mi (spania) De er STOOOORE! To stk fylte opp en hel stor koffert – hoho! Oppskrift på pikekyss finner du HER, det er enkelt å lage og smaker noe helt annet enn de ferdigkjøpte ♥

KL5A3705 copy komp copy

Bløtkakecupcakes, dvs vaniljecucpakes med friske bær og krem. Nam! Pynt laget av marsipan, hovedpersonen driver nemlig med import av biler – dermed passet det perfekt å hente inn dette! Cupcakewrappere har jeg laget med det stilige motivet ifra invitasjonene, designet av Joachim fra PartyPlanner. Cupcakes plassert på kandelabre gir en flott høyde på dessertbordet.

KL5A3706 copy komp copy

Chips passer perfekt på dessertbordet – det er alltid godt med noe salt ved siden av alt det søte. Popcornbegrene har jeg brettet av sølv kartong kjøpt på Søstrene Grene, silkebånd fra Stoff og Stil og bling ifra ebay. Chipsbegrene plasserte jeg på et speil, synes dette gav det en elegant look. Etiketter som forteller hva alt på dessertbordet er, designet jeg i Photoshop.

KL5A3710 copy komp copy

Napoleonskake! Jeg elsker napoleonskake, og det er ikke vanskelig å lage. Pyntet med blåbær, fat fra Søstrene Grene.

KL5A3716 copy komp copy

Mandelkjernepudding i stetteglass, på de små flaggene er det bilde av en gammel buss – dette er fra starten av bedriften til jublianten. Alltid stas med personlige detaljer!

KL5A3721 copy komp copy

Browniepinner pyntet med lite marsipanlokk.

KL5A3725 copy komp copy

Sitronfromasj i søte små glass, disse glassene kommer fra PartyPlanner.no

KL5A3726 copy komp copy

Jeg er veldig glad i å stille opp mine dessertbord symmetrisk, dermed har jeg ofte to av alle glasskrukker osv. Her er en av de store glasskrukkene fylt med deilige kanelsnurrer. Hvem elsker vel ikke gjærbakst! Kanelknutene har jeg stekt i supersøte chevron cupcakeformer fra FestFabrikken – husk å stek de littegrann lengre om du steker i form ♥

KL5A3729 copy copy komp copy

Golf-interessen hentet jeg inn i søte små minicupcakes, sjokolade og nougatkrem. Jeg har laget mini cupcakewrappere i Photoshop, marineblå striper og tallet 70. Gresset har jeg laget av kokos som jeg har blandet med grønn matfarge, og deretter dyppet hver cupcake i. Lite golf-flagg laget av sillkebånd, dobbeltsidig teip og en coctailpinne. Små golfballer var hvite sukkerperler. Digget de!

KL5A3731 copy komp copy

Deilig ostekake i vakre glass fra PartyPlanner, pyntet med litt mørkeblått – blåbær såklart.

KL5A3735 copy komp copy

Jeg er veldig glad i små munnfuller på slike dessertbord, da er det mye enklere å få smakt på alt!

KL5A3743 copy komp copy

Jaktinteressen hentet jeg inn ved å lage patroner av kransekake. Hvorfor ikke? hihi! Ble snakkis ved kakebordet, moro! Jeg har rullet kranskekakestenger i et tynt lag med marsipan.

KL5A3746 copy komp copy

Annet på dessertbordet var bla karamellmousse, pavlova i porsjonstørrelse, trøfler, mintsjokolade osv.

KL5A3692 copy komp copy

Selve hovedkaka har jeg skrevet litt mer om tidligere, innlegget finner du HER. Kaka var rød fløyelskake med ostekrem, trukket med marsipan og all pynt laget i marsipan.

KL5A3734 copy komp copy

Det var en ære å få lov til å lage dessertbordet til dette selskapet, FOR et arrangement!

KL5A3751 copy komp copy

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon, spør om du lurer på tips/ DIY ♥ ToneroseDesign@gmail.com Jeg henger desverre etter på mail nå i ferien, men er tilbake utti august

KL5A3753 copy komp copyØnsker deg en VIDUNDERLIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...