{ Dessertbord // Bildedryss barnebursdag // Paw Patrol }

I dag vil jeg dele et bildedryss av dessertbordet vi laget istand til bursdagen til Daniel! =)

Han ønsket seg PawPatrol bursdag, dermed designet jeg litt ulike trykksaker som matchet temaet.

Gutta synes fortsatt det er gøy med temabursdager, og pleier gjerne å bestemme seg for tema for neste bursdag type et år i forveien. Når de først har bestemt seg for tema holder de ved dette, kommer de på noe annet som kunne vært gøy etterpå ønsker de seg heller det til neste bursdagen igjen – hvilket passer kjempefint for meg, dermed kan jeg idèmyldre til bursdagene deres når jeg har tid innimellom og kan kose meg med dette =)

Ikke minst er det veldig koselig å idèmyldre sammen med gutta!! Herlig =)

Daniel har allerede bestemt seg for neste års bursdagstema, haha! =)

Men, tilbake til dessertbordet til 7-årsdagen hans! =)

Dette er bilder av familiebursdagsfeiringen, jammen har han så mange søskenbarn på ca samme alder at det blir rene barnebursdagen dette også – superkoselig!! =)

Siden Daniel har bursdag like over jul/nyttår er det veldig praktisk å kose oss med planlegging/forberedelser av bursdagen en stund i forveien, og bare finne frem alt når nyåret + bursdagen kommer =) Som feks denne bakgrunnen her – den kjøpte jeg på ebay for lenge siden, det er sånn tynn plastduk som vi bare teipet opp på veggen/tavla bak dessertbordet.

Effektfullt og lettvint!

Bursdagskaka har jeg skrevet litt om tidligere, du finner innlegget HER

Vi er ikke så innmari mange mennesker i familiebursdagene, så jeg lager ikke lengre så store kaker når vi har masse annet på dessertbordet også – deilig å slippe å sitte igjen med masse kake etterpå =) Isteden lager vi heller litt forskjellig innhold på kakebordet.

Denne gangen ble det også pavlova som vi alle synes er kjempegodt! Jeg har en oppskrift liggende på bloggen, den finner du HER. I ekte JukseSuperMamma-stil kjøpte jeg ferdig vaniljekrem, og kun pisket litt fløtekrem som jeg blandet den ferdige vaniljekremen med, gjort på 1-2-3! Som pynt på denne kaka printet jeg ut litt små skilt som jeg festet til søte papirsugerør fra FestFabrikken =)

Jeg har ofte disse drikkedispenserne på dessertbordene våre, lettvint og enkelt. Pyntet med Paw-Patrol-skilt for å matche temaet, en drikkedispenser fylt med rød saft, og en med vann (Lukas vil helst ha vann)

Kule pikekyss-pinner! Disse “kjærlighetene” er VELDIG populære hos barna, og de er enkle å lage! Oppskrift til pikekyss finner du HER, jeg har malt innsiden av sprøyteposen med litt matfarge, og deretter sprøytet ut denne fasongen på toppen av papirsugerør – dermed blir de søte “kjærligheter”! Dette har blitt stor favoritt her i huset, og er noe gutta nå spør etter =)

Et av elementene på dessertbordet var disse popcornboksene som jeg fylte med baconchips og med popcorn.

Gratis print av boksene som jeg designet finner du HER

I forkant av bursdagen bakte jeg disse cookiebrowniene som jeg frøys, skal SI de var deilige!! Oppskrift kommer =)

Noe annet vi bakte og frøys i forkant av bursdagen var disse bollene – gjærbakst er veldig populært her i huset, og kommer alltid opp som forslag om jeg spør etter ønsker til dessertbordet. Dermed bakte vi en stund før bursdagen og smatt i fryser´n. Superlettvint når dagen for feiring kommer! =) Når jeg baker ut boller til barnebursdag pleier jeg gjerne å bake bollene forholdsvis små, dermed er de helt perfekt størrelse til barn! Ønsker man mer bolle kan man jo bare forsyne seg mange ganger – men vi unngår på denne måten mange halvspiste boller =) Anbefales!

Dette har blitt en tradisjon til familiebursdagene – små melkekartonger tilpasset bursdagen! =) Ofte fyller jeg de med et kinderegg, men denne gangen ble det små legofigurer, en til hver av barna.

Mandelkjernepudding og gelè fra posemix, gratis print av små etiketter/bordkort kommer etterhvert =) Supre cupcakeformer fra FestFabrikken!

Gutta bakte på forhånd vaniljecupcakes som vi også frøys, dermed var det kun pavlova-bunnen som vi bakte kvelden før – alt annet til dessertbordet var klart! (ja, pluss at vi dekorerte kaka, og laget gelè og mandelkjernepudding, men alt dette var veldig raskt) Deilig!

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Ja, også hadde vi jo iskrem-bar da!! =) Dette er alltid populært, og utrolig lettvint – iskrem, beger og kjeks, ulike saus som sjokolade, karamell med havsalt osv, samt ulik strøssel =) Strøssel plasserte jeg oppi søte cupcakeformer i kartong fra FestFabrikken

Vi hadde et selskap på lørdagen og et nytt på søndagen, så på søndagens bord ordnet jeg en del mer frukt, type melon, oppkuttet frukt, mandariner, druer osv – men på lørdagen var det visst ikke så masse akkurat, haha! =)

Håper innlegget var til inspirasjon! =) Har du lyst til å se flere ulike dessertbord finner du mange samlet HER

Ønsker deg en deilig dag videre!

Stor klem =)

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...