ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ DIY enkel bursdagskake // Paw Patrol bursdag }

Da Daniel fylte sju år ønsket han seg Paw Patrol party, og han hadde lyst på sjokoladekake. Tidligere år, da barna var enda mindre brukte jeg gjerne maaaange timer på å lage bursdagskakene deres, men de senere år har jeg heller valgt enkle løsninger – og dermed heller hatt tid til å kose meg med å pynte til selskapet sammen med gutta, som feks ballongdekorasjoner, aktiviteter å finne på ved bordet – og alt mulig annet =)

Selv om jeg savner å sitte med kakedekorering (som feks sjørøverkaka over som jeg laget til Lukas da han ønsket seg sjørøverparty) – gjelder det å tilpasse litt hva man faktisk har tid til. Denne kaken over tok flere dager å lage om man tar med alle detaljer som skal lages av marsipan, ved siden av å faktisk bake, montere, skjære til, trekke og dekorerer kaka. Klart det er supergøy (!) men man skal jo ha tid til det også =) Dermed har jeg oftere valgt enklere løsninger når det gjelder kake i bursdagene til gutta, og heller brukt litt tid i forkant på å lage morsomme aktiviteter osv sammen med gutta.

Vi synes det er kjempegøy å idèmyldre til bursdag i sammen, gutta har alltid MANGE idèer =)

Ja, tilbake til bursdagskaka! Daniel ønsket seg sjokoladekake, deremd bakte vi kakebunnergod tid i forveien av bursdagen, pakket kakebunnene i plastfolie og frøys. Det samme gjorde vi med sjokoladekremen. Det er SÅ kjekt å bake dette i forkant når jeg og eller gutta har tid og lyst, da kan vi kose oss med bakingen- og ikke minst er det UTROLIG mye enklere når tiden kommer for bursdagsfeiring og det ofte er tusen ting som skal ordnes =) Kaka tinte vi, dynket, fylte og smurte opp med et lag sjokoladekrem. Deretter smatt vi kaka i fryser´n noen minutter mens vi smeltet litt melkesjokolade, deretter helte vi smeltet sjokolade over toppen av kaka =) Enkelt og dekroativt! For å skjule overgangen til fatet brukte vi litt strøssel her (vanlig strøssel fra DrOetkr)

Denne gangen er IKKE kakepynten spiselig, vi gjorde en superenkel løsning i ekte JukseSuperMamma-stil! Jeg kjøpte nemlig noen små PawPatrol-figurer på Nille, og dette var kakepynten! =) I tillegg til kakelys selvsagt, samt litt strøssel. Daniel var superfornøyd, han har leika masse med de små figurene sine etter på =)

Selve sjokoladekaka er forholdsvis liten, men vi har alltid så masse annet på dessertbordet at det ikke er så mye som blir spist av kaka – dermed har vi de siste årene gått over til å bake litt mindre kaker slik at vi ikke blir sittende igjen med så masse etter endt selskap =)

Masse bilder av dessertbordet kommet! =) Samt mye gratis print, for de som evt har lyst til å lage tilsvarende selskap =) Er du på jakt etter oppskrifter til kakebord finner du oppskriftene mine samlet HER, er du på jakt etter inspirasjon til barnebursdag finner du dette samlet i kategorien “Barnebursdag” blant fanene øverst på siden, her kan du også velget ønsket kategori, og enkelt få opp alle innlegg fra feks Pokemon-bursdag, superheltbursdag osv =)

Have fun!

Stor klem =)

 

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0