{ dessertbord // halloween // GOD MORGEN NORGE // BILDEDRYSS }

KL5A8800 kopier

Da kommer som lovet et bildedryss av alt på dessertbordet på God Morgen Norge – sendinga, dessertbord Halloween-style! Forhåpentlig kan det være til inspirasjon til Halloween neste år, og dessertbord generelt ♥

KL5A8862 kopier

Fargevalget var svart, med innslag av dyp rød. Ikke massevis av oransj på dette bordet – selv om det kanskje er det mer naturlige valget!

KL5A8810 kopier

Jeg designet små flaske-etiketter til disse mini-mini-flaskene. Etiketter festet til de små flaskene med dobbeltsidig teip, pyntet med litt hamp og små charms ifra ebay. De små beholderne kommer ifra FestFabrikken, godteri ifra CandyKing

KL5A8802 kopier

Cupcakes såklart! Kule pappbeger ifra FestFabrikken, all pynt laget i marsipan. Lager du marsipanpynt et par dager i forveien rekker det å tørke/stivne slik at gravstøtte osv kan stå oppreist. “jord” laget av raspa sjokolade. DIY marsipanpynt til halloween finner du HER – klikk deg videre på de ulike cupcakes

KL5A8808 kopier

Etiketter designet jeg i Photoshop, du finner de til gratis nedlasting HER om du har lyst til å lage like.

KL5A8809 kopier

Et skjelett laget jeg av smelta hvit candymelts (du kan evt bruke hvit sjokolade selvsagt) – formene har jeg kjøpt på Cacas.no . “jord” av raspet sjokolade. Planen var egentlig å male/dekorere kista osv, men tiden strakk ikke til gitt.. jaja, det får bli neste gang! ♥

KL5A8812 kopier

Små spøkelser laget av pikekyss, disse er enkle å lage, bare ha i piska eggehvitte, sukker og melis (pikekyssmasse) oppi en engangs-sprøytepose, klipp hull i tuppen, og sprøyt ut små topper. Stek de/tørk de i ovnen ifølge oppskrifta, og deretter mal/tegn på øyne med matfarge evt en spiselig tusj. Småtassene mine elsket disse!

KL5A8814 kopier

Cakepop-gresskar! Disse har jeg trukket med oransj marsipan, og pyntet med en edderkopp laget av marsipan. Jajks! (cakepop er en hvilken som helst kakebunn smuldret opp, blandet med krem. Her har jeg brukt sjokoladekake som er blandet med nougatkrem)

KL5A8816 kopier

Vaniljekjeks presset ut med spøkelseutstikker og festet til pinne/sugerør ifra FestFabrikken. Disse var også veldig populære hos barna! Oppskrift på vaniljekjeks finner du HER.

KL5A8817 kopier

Heksekoster/sopelimer av saltstenger og sure cola godteri-belter! Knyti sammen med lakris-snøre. Nam!

KL5A8818 kopier

På alle etikettene forsøkte jeg å finne på litt fiffige navn, feks her er det rød gele aka vampyrblod.

KL5A8821 kopier

Heksefingre laget av vaniljekjeks! Disse er forholdsvis enkle å lage, og vil garantert imponere. DIY HER

KL5A8824 kopier

“Blodig popcorn” – popcorn dryset med rød candymelt. Beholderen er en nydelig lyslykt jeg har kjøpt hos Martines Landhandleri i Kongsberg.

KL5A8836 kopier

Hovedkaka!

KL5A8837 kopier

Inni gresskaret, monsteret og borgen er det sjokoladekake, alle kakene trukket med marsipan, all pynt modelert av marsipan.

KL5A8839 kopier

Raspet sjokolade til jord på bakken. Husk å lag så mye som mulig av pynten klar i forveien, da får marsipanen tid på seg til å tørke og kan holde fasongen sin av seg selv (gravstøtter osv osv)

KL5A8841 kopier

Selv er jeg ute tvil mer glad i å lage nuselige søte kaker, men alltid gøy og spennende med en utfordring!

KL5A8845 kopier

Såklart måtte G´n til God Morgen Norge integreres på en eller annen måte.. hihi!

bilde 1-25 copy

Jeg plasserte fargede lys inni tårnene på slottet, disse hadde jeg laget av marsipan og de var dermed hule. Desverre ble det visst ikke noe ålreit bilde av det, men her ser du iallefall littegrann. ♥

KL5A8847 kopier

Jeg synes det er gøy med trykksaker på slike dessertbord – jeg synes det “binder sammen” dessertbordet! Selvsagt ikke et must, men gøy om man har tid til det ♥

KL5A8848 kopier

Her er det vanlig sjokolade som jeg har festet en etikett rundt.

KL5A8850 kopier

Alle mulige slags glassflasker i ulike str og fasong, pyntet med passende etiketter (designet i Photoshop) og fylt med cola og rød saft. hihi!

KL5A8851 kopier

Cakepops pyntet som små nusselige monstre, disse har jeg trukket med marsipan, øynene er spiselige og “ferdige” – kjøpt på Cacas.

KL5A8858 kopier

Giftige epler! Disse har jeg trukket med knekk, oppskrift finner du HER

KL5A8860 kopier

Spindelvev-kjærligheter, disse kjøpte jeg på Søstrene Grene, Europris eller Nille – det var denne hukommelsen da! hjelpes. Kjærlighetene har jeg plasert i brunt sukker i et glass, “hånda” har jeg kjøpt på Nille.

KL5A8861 kopier

Selve bordet dekket jeg med en svart duk, her har jeg brukt nervøs fløyel – stoff i fra Jysk. SÅ lettvint, og forholdsvis rimelig!


KL5A8864 kopier

På veggen bak har jeg festet noen små flaggermus av sort kartong, festet med litt dobbeltsidig teip.

KL5A8865 kopier

Rundt omkring på dessertbordet plasserte jeg små plastedderkopper, planen var egentlig å sette utover spindelvev over det hele for å få det til å se ut som at det hadde stått der leeeenge – selvsagt med edderkopper i nettene, men tiden rakk desverre ikke til. Neste år, DAAAAA! hihi.

KL5A8869 kopier

…litt glitter snek seg inn på dessertbordet, til søte heksa, hihi. Egentlig hadde jeg lyst til å hente inn glitter mange fler steder – meeeeeeen, det er jo greit å ikke ha glitter overalt kanskje, selv om jeg personlig er litt i overkant glad i det. hihi!

KL5A8870 kopier

Her har jeg enkelt festet små godteriskaller (ferdig godteri ifra Europris) på en grillpinne, eretter tredd et stilig sugerør fra FestFabrikken over. Plassert i stilige papp-kopper ifra FestFabrikken, fylt med brunt sukker. Jeg festet faktisk to kopper mot hverandre, slik at de ble dobbelt så høye og fint kunne stå bakerst på dessertbordet. Litt høyde på dessertbordet er alltid fint!

KL5A8871 kopier

Vaniljekjeks-heksefingrene plasserte jeg oppi en bøtte fra Nille

KL5A8872 kopier

I en annen bøtte/heksegryte plasserte jeg kremmerhus med frenchfries – nam! Gratis nedlasting kremmerhus finner du HER

KL5A8874 kopier

Rød gele i små glass fra PartyPlanner.no – oppi disse plasserte jeg også små spiselige øyne under tv-sendingen, desverre har jeg ikke bilde av dette

KL5A8800 kopier

Det var det hele! …tror jeg! Spør om du lurer på noe ♥ Desverre strekker ikke tiden til til innboksen på facebook og kommentarer, men sender du meg en email så pleier jeg alltid å få svart! Det kan til tider ta litt tid, men jeg kommer alltid i mål der ♥ ToneroseDesign@gmail.com

KL5A8873 kopier

Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ Det var en ære å få lov til å være med på God Morgen Norge igjen – jeg jobber med saken om å få laget en liten video av det – kommer på bloggen så raskt jeg har det klart ♥

#takknemlig

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...