{ Dessertbord i mintgrønn // Påske }

Inspirasjon til dessertbord i påsken  =)

Forrige påske laget jeg istand et dessertbord til bursdagsfeiring her hjemme, men jeg kom visst aldri så langt som til å få delt det! Dermed tenkte jeg det passet fint å dele det nå, forhåpentlig kan det være til inspirasjon til andre som planlegger litt søtsaker i påsken – eller senere =)

Dette bordet inneholdt en del søtsaker, noe salt, og litt sunt =) Deilig kombinasjon!


Vi har blitt veldig glade i å ha litt frukt på dessertbordet – spesielt melon osv, og ikke minst er det supergodt med en del friske bær!


Disse glitrende gull-eggene er fylt med jordbær i biter, og i de søte små minicupcakeformene er det Nugatti – SÅ deilig sammen! =)

De skjønne små minicupcakeformene er fra FestFabrikken, plasteggene har jeg kjøpt på ebay for lenge siden (malt med decopagelakk + glitter)


Som nevnt tidligere liker jeg å stille opp dessertbordene mine symmetrisk, da blir inntrykket gjerne en del ryddigere. Du finner MANGE dessertbord samlet HER om du er på jakt etter mer inspirasjon og tips =)


I kjent stil bakte jeg ulike søtsaker i forkant som jeg kunne smette i fryseren, dermed var det pent lite som skulle ordnes like før besøk – og jeg kunne kose meg med bakingen innimellom når jeg hadde tid og overskudd, istedenfor å stresse med å rekke alt. Anbefales! =)

Den deilige snickerskaka på bildet over finner du oppskrift på HER


Nå er det så lenge siden at jeg husker jo ikke hva slags kake vi hadde, haha! (hukommelsen min er virkelig elendig, ik!)
Jeg tipper at det var sjokoladekake, antagelig fylt med nougatkrem og peanøttkrem kanskje? Hihi, skulle gjerne (!) hatt litt bedre hukommelse!! =) Kanskje friske bær?? Nei, jeg husker dessverre ikke… Kaka er iallefall trukket med marsipan farget mintgrønn! Tips til fargingen av denne farge marsipan finner du HER

 

Trykksakene til dette dessertbordet er forresten å finne for bestilling hos Japan Photo!! Kjempegøy!! Det er jeg som har designet de, du kan bestille de på JP med egen tekst og bilder =) Jeg har ikke lagt inn noe tekst noe sted – men har brukt bilde av en glitrende gull-kanin overalt isteden. Supersøte trykksaker til dåp, bursdag, konfirmasjon osv osv. Finnes i flere ulike søte pastellfarger! =)

Du finner mer informasjon om mitt designsamarbeid med Japan Photo HER =)

Cupcakene pyntet jeg med søte fantasiblomster av marsipan – disse er enkle og lage, og kan gjerne “blinges opp” med spiselig glitter på brosja mi midten =) Bli gjerne med på kakekurs om du har lyst til å lære litt om kakedekorering! =) Supergøy!

På dessertbordet hadde vi også iskrembar, alltid populært – både hos store og små!


Denne gangen hadde vi det helt enkelt med kun vaniljeiskrem, men til gjengjeld hadde vi mange ulike type saus (sjokoladesaus, sjokolade m chili, salt karamellsaus osv) – og selvsagt masse ulik strøssel.

NAM!

De kjempesøte cupcakeformene jeg hadde strøsselet oppi kommer forresten fra FestFabrikken =) Gullskjeene har jeg kjøpt på ebay for noen år siden.


Tilsvarende cupcakeformer i mini-størrelse, også fra FestFabrikken =) Disse fylte jeg med hjemmelaget nøttemix; sjokolade i biter, ulike typer nøtter, tørka frukt osv. Nam! Perfekt bitteliten porsjonstørrelse, så kunne man bare forsyne seg mange ganger om noen hadde lyst på mer =)


Hjemmelaget panna cotta med friske bær på toppen. Disse laget jeg i hermetikkbokser jeg hadde malt i mintgrønn farge.

Vi har ofte gjærbakt på dessertbordene her hjemme, gjærbakst er jo så godt! Her har jeg laget kanelsnurrer, laget i forkant av bursdagen og fryst =)

Jeg bruker samme oppskrift på kanelsnurrer og kanelknuter, oppskrift finner du HER

Vi pleier alltid å ha noe salt på kakebordet også, veldig ofte popcorn! Jeg lager vanligvis popcornbegre, men denne gangen hadde jeg popcorn oppi et par glasskrukker/kubbelysestaker.

Alltid populært, også så enkelt å ordne istand =)Da tror jeg at jeg har vært innom det meste? Ja, oppskrift på knallgode amerikanske chocolate chip cookies finner du HER. Disse kan også bakes i forkant og fryses =)

Nammmmm!! =)


Håper dagens innlegg var til inspirasjon =) Har du lyst til å se bilder fra tidligere dessertbord fra påske finner du det feks HER og HER, mange av mine dessertbord samlet HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

 

// innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER =)

// kjøp boka JukseSuperMamma her =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...