{ Deilige amerikanske cookies – oppskrift }

Jippi!!

ENDELIG!

Endelig har jeg fått til en oppskrift på amerikanske cookies som er akkurat sånn som jeg drømte om!!

Jeg har laget mange forskjellige varianter, men jeg hadde lyst på en oppskrift som er akkurat sånn jeg forbinder med typiske amerikanske sjokoladekjeks – og her er den!

NAM!!

Denne kommer jeg GARANTERT til å lage flere ganger ja!! =)

Jeg laget en porsjon til bursdagsfeiringen i påsken, jeg og mannen min har bursdager tett inntil hverandre og de lander alltid i forbindelse med påsken – dermed er vi så heldige å få masse familie på besøk til bursdagsfeiring. Superkoselig å møtes litt i påsken! ♥ Jeg laget istand et dessertbord (såklart, haha!) – jeg må få lagt over bilder slik at jeg kan skrive litt blogginnlegg om det om det er noen som har lyst til å se =)

Men – over til de DEILIGE sjokoladekjeksene!!

Her kommer oppskriften:

AMERIKANSKE CHOCOLATE CHIP COOKIES:

2,5 dl brunt sukker

2,5 dl sukker

1 dl matolje

100 g smør

2 egg

7-8 dl mel

1 ts salt

1 ts natron

1 ts bakepulver

 1 ts vaniljesukker

5dl hakket sjokoladebiter

Rør smør, olje og sukker “hvitt”. Tilsett egg og bland. Tilsett deretter de tørre ingrediensene. Fordel utover på bakepapirkledd plate med en iskremskje eller et par skjeer og stek i ca 10 minutter på 175 grader. Husk avstand mellom kjeksene – de flyter utover! =)


Jeg passet på å fryse noen av kjeksene da jeg hadde bakt de – og resten satte jeg frem i selskapene. Alle forsvant! Og du og du (!) så utrolig deilig det har vært å ha noen få igjen i fryseren – de tiner veldig raskt og er altfor gode å ha liggende… De forsvinner dessverre veldig raskt, NAM! =)

Håper du liker oppskriften – jeg elsket det!

Tidligere har jeg bakt andre varianter av amerikanske cookies, blandt annet Neiman Marcus Cookies som også er gode – disse er det en del nøtter osv oppi også – oppskrift finner du HER

Stor klem =)

// flere oppskrifter finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...