Dessertbord Påske // Bildedryss

Dette dessertbordet har jeg ikke vist frem enda, så da tenkte jeg det var på sin plass å dele det i dag!

Håper det kan være til inspirasjon =)

Gøy å ordne istand litt søtsaker til påske =)

På dette dessertbordet har jeg gjort som jeg så ofte pleier, det meste av bakevarer lager jeg i forkant når jeg har tid og energi til det, og fryser ned i ferdige serveringsbiter. Jeg er svært glad i å forberede selskap osv på denne måten, da kan jeg spre alt som skal gjøres utover, og det er mye lettere å komme i mål om kroppen ikke helt henger med – eller det er andre ting som skal gjøres =)

Og ikke minst synes jeg det er mye koseligere – da kan jeg nemlig kose meg med alt! Orker ikke stress, da er det jo bare pes å forberede. Men å bake litt nå og da og fryse ned (og prøvesmake. Masse. Hihi!) passer midt i blinken, og gutta er storfornøyde med å gjøre det på denne måten, siden de da gjerne er med å bake, eller i hvert fall med å prøvesmake =) Noen må jo sjekke at det ikke er giftig, som minstemann sier! haha =)

Gjærbakst er storfavoritt på dessertbord her hjemme, disse kanelknutene finner du oppskrift på HER

Mandelkjernepudding, kan enten lages fra scratch eller koke opp posemiks =) Jeg liker godt å fargekoordinere dessertbordene mine, så mandelkjernepudding passet jo helt perfekt til påske. Også er jeg veldig (!) glad i det, nam!

Enkelt og godt å blande inn litt søtsaker fra butikken også, praktisk å ikke skulle bake alt. Her har jeg kjøpt påskeegg i sjokolade =)

Browniebiter er et klassisk innslag på dessertbordet, oppskrift finner du HER. Browniene er pyntet med et tynt lag marsipan farget hvit, pinnene er søte papirsugerør fra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

Ja, også litt salt! Det er kjempegodt på ethvert dessertbord – og er like populært hos både store og små. Her har jeg brukt vakre kubbelysestaker som beholdere til popcorn, dette gir en fin høyde på dessertbordet.

Cupcakes! Her har jeg bakt bananmuffins med sjokolade, nam!

Ja, også iskrem er alltid populært – og ikke minst utrolig enkelt. Kan selvsagt svært gjerne lage hjemmelaget iskrem, men det er jo så lettvint å kjøpe ferdig =) Server gjerne med masse gøy strøssel =)

Påske-sjokolade =)

Stor glasskrukke fylt med ostepop =)

Honningmelon! Jeg ELSKER melon, så å kunne inkludere det på et dessertbord er midt i blinken for meg. Og når fargetemaet på bordet er gult, da er det jo perfekt med honningmelon =)

Minstemann i huset elsker gelé, dermed måtte det jo nesten bli gul gele også =)

Ofte blir det bare salt og søtt på dessertbordene, dermed kan det være veldig deilig å inkludere noe friskt (og gjerne noe sunt) – her har jeg kuttet agurk, gulrot og blomkål i biter, og laget istand dip av drømmelettrømme til.

Ja, også testet jeg ut en ny oppskrift – dette var på en måte brownievarianten av chocolate chip cookies med ostekrem! Smakte deilig =)

Alltid koselig med litt pynt, her har jeg brukt samme påskekyllingen som jeg brukte til de andre trykksakene til å lage et banner til å henge bak dessertbordet =)

Påskeegg =) Her har jeg kjøpt Kinderegg til alle barna, disse todelte tror jeg at jeg kjøpte på Nille om noen lurer.

Phui, da tror jeg at jeg har vært innom det meste? Håper du likte dessertbordet, og at det kan være til inspirasjon om du planlegger å lage noe tilsvarende =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...