{ kanelknuter // oppskrift // ferieforberedelser }

KL5A3075 kanelknuter diy oppskrift gjærbakst

Her i huset nærmer det seg ferie for småtassene – og dermed har vi bakt litt ♥ Hele familien elsker gjærbakst – dermed har jeg og småtassene bakt kanelknuter! DEILIG! I år er vi så heldige at vi skal til Danmark og besøke LEGOLAND og Lalandia – dermed blir det noen timer i bil – og da passer det perfekt å ha med noe å spise på! Ja, det blir jo selvsagt skikkelig mat også, men kanelknuter er deilig i ferien ♥

kanelknuter diy oppskrift gjærbakst

Jeg synes alt av gjærbakst er deilig – men favoritten er nok kanelsnurr og kanelknuter tror jeg… Ja, og skolebrød da! Ja, det meste er egentlig veldig godt.. hihi! kanelknuter diy oppskrift gjærbakstJammen fikk jeg hjelp av Lukas (5) til å knipse bildene av trinn-for-trinn,også ville han snurre noen da vi var ferdige med bildene – perfekt! Alltid koselig å bake i sammen ♥ De ferdigstekte knutene fyller jeg i brødposer og fryser, veldig lettvint å kunne ta opp av fryseren når man får uventet besøk – eller bare har lyst på noe godt!

Enjoy ♥

Stor klem!

// flere oppskrifter finner du HER

2 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...