{ Dessertbord barnedåp – tvillingenes dåp i mint, rosa og med karusell-tema }

Dessertbord barnedåp - karusell, rosa og mintgrønn

DA kommer omsider et bildedryss av dessertbordet til barnedåpen til skjønne små tantebarna mine ♥ Fargene vakre søstra mi valgte var lyserosa og lysegrønt – SÅ søtt! Barnedåpen var hjemme/i barndomshjemmet vårt – og hele familien var hjemme i dagene før dåpen og forberedte alt. Kjempekoselig! Tvillingsøstra mi kom ifra Spania sammen med nydelige lille niesa mi – dermed kunne småtassene leike sammen mens vi søstrene+mamma/mommo+stefar/bessa forberedte selskap ♥

Vakkert skilt til barnedåp - rosa og mint

Jeg laget et stort skilt som backdrop til dessertbordet, ønsker du å lage tilsvarende finner du det HER. Mindre skilt printet jeg med pil nederst – disse hang storesøstra mi opp på døra, speilen i gangen osv – nusselig! Søte silkebånd fra Søstrene Grene. 

Velkommen til barnedåp - supersøtt skilt på døra

Fargene var som nevnt lyserosa og lysegrønt, en herlig kontrast til det tradisjonelle lyserosa og lyseblå. Samt små detajer i gull! Nydelige søstra mi hadde skjønne små karuseller som bordpynt, dermed måtte såklart dåpskaka være en karusell også! Denne har jeg blogget tidligere/skrevet om HER og HER om du har lyst til å lese mer.

barnedåp karusellkake rosa, mint og gull. All dekor spiselig, laget av marsipan

Kaka var sjokoladekake dynket med appelsin og fylt med nougatkrem. Trukket med marsipan, all pynt håndlaget i marsipan.

Søte glassflasker barnedåp, rosa og mint

Jeg laget trykksaker i samme stil som skiltene – elegant og søtt ♥ Glassflasker fylt med lyserosa saft, vakre papirsugerør fra FestFabrikken.

Kule "kjærligheter" av marshmallows-godteri snurret og festet på sugerør

“Marshmallowskjærligheter” laget av marshmallows som jeg har snurret og festet på grillpinne – deretter pyntet med søte papirsugerør fra FestFabrikken. Love it! Marshmallows-snorer kjøpte jeg på Godishuset i Sverige. Vakre blonde-beholderen har herlige søstra mi kjøpt på IKEA. (tvillingsøstra mi fylte vanlig kjøkkenglass med sukker, som vi plasserte inni telysholderne. Kjempelurt!)

Inspirasjon til kakebord / dessertbord barnedåp

I lyserosa papirkopper fra FestFabrikken laget mamma og søstra mi mandelkjernepudding og rosa gele – perfekt til store og små ♥ Gelèen fylte de ikke helt opp, dermed var det plass til vaniljesaus på toppen! Deilige vaniljecupcakes fylt med friske bær og kremfløtekrem – søte små “bløtkaker”! Søstra mi og niesa mi laget disse i vakre cupcakeformer fra FestFabrikken – lysegrønne (og rosa) såklart!

Popcorn i cupcakeformer - tips til kakebordet

Litt salt på dessertbordet er ALLTID suksess, her har vi enkelt plassert popcorn i søte små cupcakeformer i kartong. Nusselig!

Kakebord i rosa og mint - barnedåp

Mamma bakte deilig kransekake, denne “pimpet” vi som et overflødighetshorn fylt med blant annet franske makroner med nougatfyll. Franske makroner er kjempegodt, og supert da du lett kan lage disse flere dager i forveien. (Jeg hadde de med i en pepperkakeboks, frosne – superlettvint!) Pyntet kranseskaken med rosa og grønne små sløyfer som tvillingsøstra mi laget av marsipan. Søtt!

Mamma laget også deilig “Verdens beste” – NAM! Jeg er jo LITT glad i symmetri på dessertbordet, og tror du ikke mamma og søstra mi hadde nesten akkurat like fat? Perfekt til en halv/avlang kake på hver!

Mintgrønne pikekyss med søte små rosa pikekyss-hjerter på

Pikekyss i lysegrønn og rosa ♥ Oppskrift finner du HER. Tilsvarende glasskrukke finner du hos FestFabrikken – disse har jeg fått av fantastiske tvillingsøstra mi!

Iskake med marsipanpynt - barnedåp

Mamma bakte også deilig iskake – disse laget hun i to små former slik at jeg kunne plassere  de på hver side av dessertbordet. Perfekt! Jeg laget litt marsipanpynt til de – på den ene kaka laget jeg en bamse/harepus av ekstra hvit marsipan, holdende på et par hjerter og et skilt i marsipan. Lysegrønn plate av marsipan har jeg preget mønster i, pregematten finner du på Panduro!

Iskake med marsipanpynt på - barnedåp

På den andre iskaka laget jeg et par små marsipanbabyer, liggende på et mintgrønt teppe av marsipan. De fikk små kroner på hodet – prins og prinsesse-krone såklart! hihi. Jenta fikk et nusselig “tyll”-skjørt, og gutten en søt liten truse/bleie.

Mintgrønt og rosa godteri på kakebordet

Supersøte sjokolade ifra FestFabrikken! Har du sett så perfekt i fargene – love it!

Nougatcrisp i søte mintgrønne mini-cupcakeformer

Nougatcrisp i søte små mini-cupcakeformer fra FestFabrikken – oppskrift finner du HER.

Kakebord / Dessertbord barnedåp - lyserosa og mintgrønt

I glasskrukker plasserte vi også lyserosa og mintgrønne marsipanegg – perfekte i fargen! I andre glasskrukker Biler-godteri i matchende farger, samt påskegodteri/”skumgummi”. I de bakerste glasskrukkene deilig kanelsnurrer – i mine favorittkrukker – disse kommer ifra Lisbeth Dahl/FestFabrikken.
Dåpskake - karusellkake, all dekor av marsipan

Det var det hele – håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥

Bilder fra bordekkingen finner du HER.

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...