{ DIY enkel bursdagskake // Paw Patrol bursdag }

Da Daniel fylte sju år ønsket han seg Paw Patrol party, og han hadde lyst på sjokoladekake. Tidligere år, da barna var enda mindre brukte jeg gjerne maaaange timer på å lage bursdagskakene deres, men de senere år har jeg heller valgt enkle løsninger – og dermed heller hatt tid til å kose meg med å pynte til selskapet sammen med gutta, som feks ballongdekorasjoner, aktiviteter å finne på ved bordet – og alt mulig annet =)

Selv om jeg savner å sitte med kakedekorering (som feks sjørøverkaka over som jeg laget til Lukas da han ønsket seg sjørøverparty) – gjelder det å tilpasse litt hva man faktisk har tid til. Denne kaken over tok flere dager å lage om man tar med alle detaljer som skal lages av marsipan, ved siden av å faktisk bake, montere, skjære til, trekke og dekorerer kaka. Klart det er supergøy (!) men man skal jo ha tid til det også =) Dermed har jeg oftere valgt enklere løsninger når det gjelder kake i bursdagene til gutta, og heller brukt litt tid i forkant på å lage morsomme aktiviteter osv sammen med gutta.

Vi synes det er kjempegøy å idèmyldre til bursdag i sammen, gutta har alltid MANGE idèer =)

Ja, tilbake til bursdagskaka! Daniel ønsket seg sjokoladekake, deremd bakte vi kakebunnergod tid i forveien av bursdagen, pakket kakebunnene i plastfolie og frøys. Det samme gjorde vi med sjokoladekremen. Det er SÅ kjekt å bake dette i forkant når jeg og eller gutta har tid og lyst, da kan vi kose oss med bakingen- og ikke minst er det UTROLIG mye enklere når tiden kommer for bursdagsfeiring og det ofte er tusen ting som skal ordnes =) Kaka tinte vi, dynket, fylte og smurte opp med et lag sjokoladekrem. Deretter smatt vi kaka i fryser´n noen minutter mens vi smeltet litt melkesjokolade, deretter helte vi smeltet sjokolade over toppen av kaka =) Enkelt og dekroativt! For å skjule overgangen til fatet brukte vi litt strøssel her (vanlig strøssel fra DrOetkr)

Denne gangen er IKKE kakepynten spiselig, vi gjorde en superenkel løsning i ekte JukseSuperMamma-stil! Jeg kjøpte nemlig noen små PawPatrol-figurer på Nille, og dette var kakepynten! =) I tillegg til kakelys selvsagt, samt litt strøssel. Daniel var superfornøyd, han har leika masse med de små figurene sine etter på =)

Selve sjokoladekaka er forholdsvis liten, men vi har alltid så masse annet på dessertbordet at det ikke er så mye som blir spist av kaka – dermed har vi de siste årene gått over til å bake litt mindre kaker slik at vi ikke blir sittende igjen med så masse etter endt selskap =)

Masse bilder av dessertbordet kommet! =) Samt mye gratis print, for de som evt har lyst til å lage tilsvarende selskap =) Er du på jakt etter oppskrifter til kakebord finner du oppskriftene mine samlet HER, er du på jakt etter inspirasjon til barnebursdag finner du dette samlet i kategorien “Barnebursdag” blant fanene øverst på siden, her kan du også velget ønsket kategori, og enkelt få opp alle innlegg fra feks Pokemon-bursdag, superheltbursdag osv =)

Have fun!

Stor klem =)

 

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...