{ DIY pom poms }

diy pom poms

Er det flere enn meg som elsker pom poms?? Jeg er utrolig svak for lyserosa store pioner og engelske roser – og dermed liker jeg selvfølgelig disse skjønne silkepapir-pom-poms! Du får kjøpt pom poms i alle mulige farger og størrelser – feks hos FestFabrikken.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Dagens innlegg hos meg viser deg hvordan du kan lage de selv om du heller vil det – det er overraskende enkelt! ♥ diy pom poms3

Du trenger silkepapir, saks og noe å binde den sammen med – jeg har her brukt lyserosa silkebånd fra Søstrene Grene. Silkepapir finner du på hobbybutikker, Staples osv – jeg har her rosa silkepapir som jeg kjøpte på Gave&Interiørmessa i januar. (ifra Serviteur) Klipp silkepapiret i den størrelsen du vil, her har jeg delt silkepapiret på midten. Hvor mange ark du bruker avhenger av hvor fyldig du ønsker den, jeg har brukt ganske mange! (jeg har noen ferdigkjøpte her, de er det ca 10ark i, men jeg har altså brukt flere)

– brett “trekkspill” av silkepapiret ditt. Brett en gang, snu rundt, brett like langt inn, snu og gjenta…

– når alt er brettet klipper du buet kant i begge sidene, slik at hver ende av trekkspillet ditt er buet – det er dette som etterpå vil gi den blomstrete/myke efffekten

– bind et bånd på midten av trekkspillet (gjør evt gjerne dette før du klipper endene)

– vipp ut den ene siden til en vifte, og start med å forsiktig løsne ett og ett silkepapirark. Dette bøyer du helt ned, og deretter vipper ut/skiller neste silkepapir ifra trekkspillet.

diy pom poms

– dette gjentar du hele veien til alle silkepapirarkene er delt – og du har en skjønn halvkule! Så snur du rundt og gjentar samme prosedyre på den andre siden av båndet/midten. Ta-taaaa – du har en ferdig pom-pom!!

lag vakre pom-poms selv

Jeg håper det var en nogenlunde forståelig beskrivelse, det er iallefall enkelt å lage de bare man vet hvordan ♥

Håper du får en HERLIG dag!

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...